Site icon NewsIT

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Έκανα χειρουργείο για μια περίεργη κύστη, είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια»

04.10.2024 | 10:51
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Έκανα χειρουργείο για μια περίεργη κύστη, είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το χειρουργείο που έκανε και το πρόβλημα με μια κύστη. Ο παρουσιαστής δέχτηκε ευχές από την Φαίη Σκορδά και το υπόλοιπο πάνελ, για ταχεία ανάρρωση.

Μια κύστη που έπρεπε να αφαιρεθεί, έστειλε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε νοσοκομείο και λίγο αργότερα στο χειρουργείο. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, όλα πηγαίνουν καλά και πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.  «Είναι δύσκολο να είμαι μακριά σας αλλά αυτό που τράβηξα ήταν λίγο ζόρικο. Τέλος καλό, όλα καλά» είπε μεταξύ άλλων, σε απευθείας σύνδεση με την Φαίη Σκορδά.

«Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες», περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του Buongiorno και τη Φαίη Σκορδά.

«Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά.

Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή», συμπλήρωσε στην αφήγησή του ο παρουσιαστής, δεχόμενος τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συνεργάτες του.

Νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, στο ξεκίνημα της εκπομπής, είχε ανακοινώσει την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Θέλω να σας πω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, γιατί υπήρχε μία προγραμματισμένη εξέταση να γίνει» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν στο πάνελ του Buongiorno, δίπλα στη Φαίη Σκορδά, με την εκπομπή να κάνει υψηλές «πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμα όμως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του «μαραθωνίου» των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Το ταμείο όπως κάθε χρόνο, γίνεται στο τέλος της σεζόν.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version