Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Άρης Καβατζίκης για το «διαζύγιο» με τη Φαίη Σκορδά και τη μεταγραφή στη Δανάη Μπάρκα

Ο Άρης Καβατζίκης για το «διαζύγιο» με τη Φαίη Σκορδά και τη μεταγραφή στη Δανάη Μπάρκα

«Ήταν ρίσκο το ότι άφησα τη Φαίη και τον ΑΝΤ1 για να πάω στο MEGA με τη Δανάη», είπε ο Άρης Καβατζίκης από το πλατό της «Ελένης». «Περνάμε πολύ όμορφα, το απολαμβάνουμε και το διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε», τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όπως αποκάλυψε από τον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ο Άρης Καβατζίκης, «τότε ήμουν με τη Φαίη στον ΑΝΤ1 και ήμασταν πολύ καλά. Δεν έφυγα γιατί έγινε κάτι. Υπήρξε μία διένεξη, ότι μαλώσαμε. Όχι».

Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του το 2019 να φύγει από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και να πάει στο «Πάμε Δανάη» του MEGA.

«Όταν το έκανα πριν από 4 χρόνια, ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο. Τότε ήμουν με τη Φαίη στον ΑΝΤ1 και ήμασταν πολύ καλά. Δεν έφυγα γιατί έγινε κάτι, υπήρξε μια διένεξη, ότι μαλώσαμε, όχι. Τότε θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είχα μιλήσει και με την Ελιάνα τότε και είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε. Τότε μπήκα σε ένα καινούργιο πράγμα, σε μία περιπέτεια με το MEGA, γιατί δεν ήταν το MEGA όπως το ξέρουμε σήμερα, τότε χτιζόταν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

 

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Με τη Δανάη μού έχουν βγει πράγματα του χαρακτήρα μου που εγώ τα είχα μέσα μου, απλά η Δανάη με απενοχοποίησε σε μερικά πράγματα. Κι επειδή χρονιά με τη χρονιά μαθαίνεις και τους άλλους, δημιουργείται χημεία, ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι καλοί, δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα… Περνάμε πολύ όμορφα, το απολαμβάνουμε και το διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις