Media

Ο Ετεοκλής Παύλου επέστρεψε στο πλατό του Breakfast@star – «Είμαι καλά, είμαι όρθιος»

Μία τροφική δηλητηρίαση εμπόδισε τον Ετεοκλή Παύλου να βγει στον αέρα της εκπομπή του χτες, ωστόσο ο παρουσιαστής, επέστρεψε στο πλατό σήμερα

«Είχα πάθει μια τροφική δηλητηρίαση, να σας ενημερώσω, ταλαιπωρήθηκα πολύ», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου επέστρεψε ξανά σήμερα στα τηλεοπτικά του καθήκοντα, μετά τη χθεσινή του (23.04.2025) απουσία από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με την σύζυγό του Ελένη Χατζίδου.

Ο παρουσιαστής μάς ενημέρωσε πως προχθές το βράδυ υπέστη τροφική δηλητηρίαση, από φαγητό που είχε παραγγείλει απ’ έξω.

«Είμαι καλά, είμαι όρθιος! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε, σας αγαπώ όλους, μου λείψατε πολύ.

Είχα πάθει μια τροφική δηλητηρίαση, να σας ενημερώσω, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Σας είδα, σας απόλαυσα, ήσασταν η καλύτερη παρέα», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα