Media

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και το δυσάρεστο περιστατικό στην εθνική οδό

Πάτησε το γκάζι και κάλεσε την αστυνομία! Όσα λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας…

Ήταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη βόρεια Ελλάδα, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας βίωσε ένα ιδιαίτερο περιστατικό. Μια άγνωστη γυναίκα τον παρακολουθούσε επί σειρά ημερών. Ωστόσο, ένα βράδυ τον ακολούθησε στην εθνική οδό σε σημείο που ο Γιάννης κάλεσε την αστυνομία.

Ο ίδιος είπε στο Πρωινό: «Πρόσφατα μου έχει συμβεί κάτι αλλά δεν είναι ευχάριστο. Με παρακολουθούσε μια κυρία, πολλή ώρα με το αυτοκίνητο, πραγματικά φοβήθηκα. Ήμουν στην εθνική οδό κι ερχόταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο, έχει μια επικινδυνότητα αυτό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ha5BkAck5hA&feature=emb_logo

Είχε γίνει 2-3 φορές αυτό, ερχόταν κάτω από το ξενοδοχείο και κάποια στιγμή όταν πήγα να φύγω ένα βράδυ, κατάλαβα από τον καθρέφτη ότι κάποιο αυτοκίνητο με παρακολουθεί. Έγινε στις διακοπές μου στη βόρεια Ελλάδα. Είδα ότι ερχόταν πίσω μου πολύ κοντά, πάτησα γκάζι και μετά πήρα την αστυνομία».

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα