Site icon NewsIT

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα για την 34η χρονιά του «Καλημέρα Ελλάδα»: Αφιέρωσε στους τηλεθεατές τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

16.09.2024 | 10:07
Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα για την 34η χρονιά του «Καλημέρα Ελλάδα»: Αφιέρωσε στους τηλεθεατές τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Μαζί σας και δεν με νοιάζει», φώναξε ενθουσιασμένος ο Γιώργος Παπαδάκης από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα».

Για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Παπαδάκης ξύπνησε χαράματα και είπε καλημέρα στους τηλεθεατές του μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα (16.09.2024) ξεκίνησε την 34η σεζόν της εκπομπή με το «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, μία καθόλου τυχαία επιλογή για εκείνον καθώς αυτούς ακριβώς τους στίχους αφιέρωσε στο κοινό του.

«Μαζί σας και δεν μας νοιάζει… κι ας είναι τα ηχεία δυναμωμένα κι ας ακούγεται η φωνή σαν να είμαστε σε λούνα παρκ!», είπε ο δημοσιογράφος κάνοντας πλάκα για τα τεχνικά προβλήματα.

«Καλημέρα Ελλάδα! Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμα μία χρονιά είμαστε μαζί. Μαζί με εσάς θα διανύσουμε αυτή τη χρονιά με την ευχή και την ελπίδα, όχι να είναι μία καλή χρονιά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση.

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν την εντύπωση ότι τα πάντα στρέφονται γύρω από αυτούς. Όχι! Εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά όλοι.

Να είναι καλές οι ημέρες που θα διανύσουμε την καινούργια τηλεοπτική περίοδο», είπε στην αρχή και μετά «σύστησε» τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που θα στέκονται στο πλευρό του όλη τη σεζόν.

Όταν οι δύο συνεργάτες του μπήκαν χαρούμενοι στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε:

«Τι έγινε ρε; Απόβαση από τη βόρεια Ελλάδα και κατάληψη του αθηναϊκού στίβου; Θέλετε να μας αποδείξετε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα; Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται η παράδοση σε αυτήν την εκπομπή.

Θα είμαστε στην πρίζα συνέχεια γιατί θα παρακολουθούμε τα θέματα της επικαιρότητας, τι συμβαίνει, όπου συμβαίνει…», είπε και στη συνέχεια καλωσόρισε την Ηρώ Ράντου και τη νέα προσθήκη της ομάδας, την Αλεξάνδρα Καραγιώργη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version