Site icon NewsIT

Ο Γιώργος Παπαδάκης… όπως δεν τον έχετε δει!

06.07.2017 | 14:10
Ο Γιώργος Παπαδάκης… όπως δεν τον έχετε δει!

Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στις «επάλξεις» της ενημέρωσης παρουσιάζοντας καθημερινά την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο αν και καθημερινά ασχολείται με την ειδησεογραφία είναι εμφανές ότι έχει χιούμορ, αποφορτίζοντας πολλές φορές την ένταση που έχει δημιουργηθεί στο πλατό της εκπομπής. Αυτή τη φορά όμως ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει μία εμφάνιση πολύ διαφορετική και… χαλαρή και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα στο Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να κάνουν «Celebrity Rouk Zouk», δηλαδή η Ζέτα Μακρυπούλια να υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής της πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος που θα διαγωνίζονται όχι για να φύγουν πλουσιότεροι οι ίδιοι, αλλά για να προσφέρουν το χρηματικό έπαθλο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η αρχή γίνεται αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, με την ομάδα από τη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» (Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Πούλης, Άρης Τσάπης και Κώστας Αποστολάκης) που θα έχουν απέναντί τους τους Παντελή Καναράκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Ορφέα Παπαδόπουλο, Νίκη Λάμη και Σοφία Μανωλάκου από την παράσταση «Γιε μου που πας».

Και όπως πολύ καλά καταλάβατε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Celebrity Rouk Zouk» θα είναι ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης». Το επόμενο Σάββατο, στις 8 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού πανέτοιμος να παίξει…! 

Σε αυτή την… απρόβλεπτη εμφάνισή του, ως αρχηγός της ομάδας «Καλημέρα Ελλάδα» θα έχει και πάλι δίπλα του τους στενούς συνεργάτες του, Ντίνο Σιωμόπουλο, Μπάγια Αντωνοπούλου και Τάσο Αρνιακό.

Απέναντί τους βρίσκεται μία παρέα… έτοιμη για κόντρα, αφού το όνομα της ομάδας είναι «Καληνύχτα Ελλάδα (Νίκος)» και η οποία αποτελείται από τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Μαυρίδη.

Όπως καταλαβαίνετε το… ρουκ ζουκ «χτύπησε» κόκκινο αφού κι οι δύο ομάδες πήγαν με πολύ κέφι. Κι ιδιαίτερα η ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη βρήκε την ευκαιρία να… αποφορτιστεί από την καθημερινή ενασχόλησή της με την ειδησεογραφία με τον «πατριάρχη» να μην χάνει την ευκαιρία να τους πειράζει όλους.

Το επόμενο Σάββατο λοιπόν, στις 15 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, μέσα από το «Celebrity Rouk Zouk» της Ζέτας Μακρυπούλια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον Γιώργο Παπαδάκη… όπως δεν μας έχει συνηθίσει, αλλά δεν θα… προδώσω ποια ομάδα κερδίζει και προσφέρει το χρηματικό έπαθλο στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από το σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version