Site icon NewsIT

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε για το «Roadshow» με «ντου» σε Μακρυπούλια, Κιούση, Χατζηνικολάου

28.09.2024 | 00:41
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε για το «Roadshow» με «ντου» σε Μακρυπούλια, Κιούση, Χατζηνικολάου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα στο «Roadshow» με… Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκο Χατζηνικολάου και Θάνο Κιούση.

«Να πας όσο πιο μακριά από τη Χαλκιδική γίνεται…», συμβούλεψε τον παρουσιαστή του «Roadshow», Γρηγόρη Αρναούτογλου με χιούμορ, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το «Roadshow» «σάλπαρε» το βράδυ της Παρασκευής (27.09.2024) μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Αλλά, με το… καλησπέρα και με σακίδιο στην πλάτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε τη… βοήθεια άλλων τριών παρουσιαστών του καναλιού.

Της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ», του Νίκου Χατζηνικολάου στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του Θάνου Κιούση στο 5×5.

Μοναδικός στόχος του παρουσιαστή ήταν να ανακαλύψει τον… ιδανικό πρώτο προορισμό ώστε να κάνει εκεί το «Roadshow» την πρεμιέρα του.

Αρχικά, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια πρότεινε την Κρήτη σαν πρώτο προορισμό για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του συναδέλφου της. Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «μπούκαρε» στο πλατό των ειδήσεων, αναφωνώντας «Νίκο μου, Νίκο μου, Νίκο μου! Τι κάνεις; Καλά; Συγνώμη, ξέρω πως είσαι έτοιμος να βγεις στον αέρα. Αγχώνεσαι για αυτές τις στιγμές; Φαντάσου τώρα εγώ, που θέλω να σου πω ότι είναι τα πρώτα λεπτά της εκπομπής που ξεκινάω με τα ταξίδια μου. Από που να ξεκινήσω;».

«Όσο πιο μακριά από τη Χαλκιδική γίνεται! Γιατί όλο εκεί γυροφέρνεις», αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο Νίκος Χατζηνικολάου για να προτρέψει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεκινήσει, επίσης, από τη λεβεντογέννα Κρήτη.

Το ίδιο ακριβώς πρότεινε και ο Θάνος Κιούσης, με τη σειρά του, για να αρχίσει, λοιπόν, και επίσημα το νέο «Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την Κρήτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version