Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο “Κατάδικός μου” της Ελένης Ράντου… εκτός των τειχών

Ο “Κατάδικός μου” της Ελένης Ράντου… εκτός των τειχών

Όσοι έχετε παρακολουθήσει την παράσταση «Κατάδικός μου» καταλαβαίνετε ότι πολύ καλά έκανε η Ελένη Ράντου με τους υπόλοιπους συντελεστές και αποφάσισαν μετά από τρία χρόνια που παιζόταν στην Αθήνα να κάνουν περιοδεία, ώστε να την απολαύσουν και όσοι βρίσκονται… εκτός των τειχών της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για ένα έργο που «ακροβατεί» ανάμεσα στην κωμωδία και στο δράμα, όπως ακριβώς είναι η ζωή. Τα όσα συμβαίνουν σε αυτό ίσως κάποιες φορές να είναι υπερβολικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήρωες που έχουν δημιουργήσει οι συγγραφείς του, οι Ελένη Ράντου, Σάρα Γαωνωτή και Νίκος Σταυρακούδης, είναι απλοί, σύγχρονοι άνθρωποι, με τα προβλήματά τους, την τρέλα τους, τις χαρές, τις λύπες και τα πάθη τους. Μαζί με την Ελένη Ράντου επί σκηνής οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος, συνθέτοντάς ένα έργο που θα γίνει… κατά δικό σας!

Από σήμερα λοιπόν, Πέμπτη 3 Ιουλίου, ο «Κατάδικός μου» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη ξεκινά την περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και όπως είπε η Ελένη Ράντου «Πρώτη φορά σε περιοδεία και ανυπομονώ…! Η επιλογή να συναντήσω το θεατρόφιλο κοινό της Ελλάδας με αυτό το έργο, δεν είναι τυχαία. Είναι ένα έργο που αγαπήσαμε πολύ οι συνεργάτες μου κι εγώ, γελάσαμε, πονέσαμε και μας έχει αποδείξει τρία χρόνια τώρα πώς έχει το χάρισμα να επουλώνει πληγές και να μας κάνει καλύτερους. Και εμάς που είμαστε πάνω στη σκηνή και αυτούς που είναι από κάτω».

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τα Γιάννενα, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας είναι το εξής:
Ιούλιος: 4 και 5 Κέρκυρα- 7 Κοζάνη- 8 Βόλος- 9 Λάρισα- 10 Τρίκαλα- 11 Γιαννιτσά- 12 Πολύγυρος- 15 και 16 Καβάλα- 17 Σέρρες- 18 Μουδανιά- 21 Σαλαμίνα- 22 και 23 Πόρτο Ράφτη- 25 Πετρούπολη- 27 Πειραιάς- 28 Βύρωνας- 29 Υπάτη Λαμίας- 30 Δελφοί- 31 Πάτρα.
Αύγουστος: 1 Ζάκυνθος- 2 Αρχαία Ολυμπία- 4 Πύλος- 5 και 6 Καλαμάτα- 7 και 8 Ξυλόκαστρο- 11 και 12 Ρόδος- 21 και 22 Χανιά- 23 Ρέθυμνο- 24,25 και 26 Ηράκλειο- 29 Κομοτηνή- 30 και 31 Αλεξανδρούπολη.
Σεπτέμβριος: 1 Ξάνθη- 2 Βέροια- 3,4 και 5 Θεσσαλονίκη- 7 Αιγάλεω- 8 Γαλάτσι- 10 Κορυδαλλός- 11 και 12 Παπάγου- 13 Αχαρνές- 14 Νέα Σμύρνη.


Ευκαιρία λοιπόν όσοι βρεθείτε σε ένα από τα παραπάνω μέρη τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να παρακολουθήσετε την παράστασή «Κατάδικός μου» και να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε έχοντας απολαύσει μία πολύ καλή παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Ράντου: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να του σπάσω το ηθικό»

Ελένη Ράντου: «Όταν ο Βασίλης έκανε τον «Κουρσάρο» είχε φτιαχτεί μια ολόκληρη μυθολογία ότι…»

Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει τους φόβους της!

Το μήνυμα της Ελένης Ράντου για τον Σάκη Μπουλά και η φωτογραφία που ανέβασε!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε