Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ο Κατσούλης κέρδισε στο «Face» δείχνοντας ποιο είναι το concept!

Ο Κατσούλης κέρδισε στο «Face» δείχνοντας ποιο είναι το concept!

Έπρεπε να φτάσουμε στο 6ο live του «Your Face Sounds Familiar» για να δούμε, έστω και για λίγο, ποιο είναι το πραγματικό concept. Κι αυτό το είδαμε όταν στη σκηνή βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης, προσπαθώντας να υποδυθεί το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο ηθοποιός «ντύθηκε» το Νιόνιο με σεβασμό, αλλά όχι μόνο φορώντας μία περούκα, όπως κάνουν πολλοί από τους διαγωνιζόμενους. Ο Κρατερός προσπάθησε να υποδυθεί το Σαββόπουλο στην ομιλία, στην κίνηση, στο βλέμμα. Και ομολογουμένως, τα πήγε πολύ καλά.

Από κει και πέρα… μία από τα ίδια. Ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους συνεχίζουν να κάνουν ενδιαφέρουσες μεταμφιέσεις, είτε βασιζόμενοι στο υποκριτικό ταλέντο τους, όπως ο Θανάσης Αλευράς, είτε βασιζόμενοι στις φωνητικές τους ικανότητες, όπως η Μαντώ.

Κάποιοι άλλοι όμως και αυτή τη βδομάδα φόρεσαν τις αποκριάτικες περούκες που τους δόθηκαν και εμφανίστηκαν για ακόμα μία φορά λες και πήγαν σε τριτοκλασάτα πάρτι για να κάνουν πλάκα, ενώ τα φάλτσα έδιναν και έπαιρναν. Τι τραβούν κι αυτοί οι ηχολήπτες προσπαθώντας να διορθώσουν τα αδιόρθωτα…! Πάντως, έχουμε φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουμε το YFSF με χιουμοριστική διάθεση, γιατί αλλιώς…!

Άλλωστε και στον ΑΝΤ1 όπως φαίνεται, αντιλαμβανόμενοι πως δεν μπορούν να βγάλουν το concept όπως πρέπει, τονίζουν συνέχεια το «τι ωραία που περνάμε» και «είμαστε μία χαρούμενη και ευτυχισμένη παρέα».

Η «παρέα» πάντως χθες, πήγε καλά, αφού οι τηλεθεατές, ελλείψει δε και δυνατού ανταγωνισμού, μαζεύτηκαν μπροστά από τις τηλεοράσεις και το show έκανε υψηλή τηλεθέαση, σημειώνοντας 34,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε