Site icon NewsIT

Ο Λαζόπουλος απουσιάζει αλλά η τύχη του ALPHA δουλεύει!

14.12.2011 | 12:14
Ο Λαζόπουλος απουσιάζει αλλά η τύχη του ALPHA δουλεύει!

Την προηγούμενη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές δίνοντάς τους τηλεοπτικό ραντεβού την καινούργια χρονιά.

Έτσι ο ALPHA πρόβαλλε χθες σε επανάληψη το «Αλ τσαντίρι νιουζ» με best of αποσπάσματα από παλαιότερες εκπομπές. Και παρ’ όλα αυτά η σατιρική εκπομπή του καναλιού της Κάντζας κατάφερε όχι μόνο να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό αλλά να σημειώσει και υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί ο Λάκης να απουσιάζει και να μην βγάζει live την εκπομπή του αλλά τα στελέχη του ALPHA είναι τρισευτυχισμένα καθώς βλέπουν ότι εξακολουθεί να γίνεται.., της Τρίτης!

Συγκεκριμένα, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σημείωσε 25,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,7 στο δυναμικό κοινό και βρέθηκε μετά την καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης». Ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με το «Money drop» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού η εκπομπή του MEGA σημείωσε 24,5 μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Ωστόσο να επισημάνουμε ότι ο Άρνι σημείωσε υψηλότερο μέσο όρο στο δυναμικό κοινό φτάνοντας στο 24,5. Στη μάχη της τηλεθέασης βρέθηκε και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τις «Διπλοπενιές» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 σημειώνοντας 11,5 στο γενικό σύνολο και 14 στο δυναμικό κοινό.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας ανυπομονούν να περάσουν οι γιορτές και ο Λάκης Λαζόπουλος να ανοίξει ξανά τις πόρτες του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του για να δουν πάλι τις τηλεθεάσεις να εκτοξεύονται στα ύψη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version