Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μουτσινάς και το… ξεκούρδιστο ρολόι!

Ο Μουτσινάς και το… ξεκούρδιστο ρολόι!

Στην πρώτη εκπομπή κάλεσε την κολλητή του κι ενώ μπορούσε να την «εκμεταλλευθεί» και να κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, τελικά το πιο… ενδιαφέρον που μάθαμε ήταν ότι το ρούχο που φορούσε η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν από τη δική της κολεξιόν!

Στη συνέχεια, καλεσμένοι στο «Νικ ο’ κλοκ» ήταν η Λιάνα Κανέλη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με διάθεση να πουν, αλλά χωρίς να ερωτηθούν… σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες και η ώρα πέρασε βασανιστικά και αδιάφορα!

Απόψε το βράδυ, στο… χωροχρόνο του Νίκου Μουτσινά θα βρεθεί ο Γενικός Διευθυντής τηλεόρασης του ALPHA Τζώνης Καλημέρης.


Όσοι τον γνωρίζουν είτε προσωπικά, είτε μέσα από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς ο Τζώνης Καλημέρης έχει αποδείξει ότι λέει την άποψή του για ό,τι ερωτηθεί… αν ερωτηθεί. Κι επειδή είναι από τα σημαντικότερα στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς με μακρά και πετυχημένη πορεία θα ήταν ωφέλιμο (και για τον ίδιο, αλλά και για τους τηλεθεατές) ο παρουσιαστής να εκμεταλλευθεί τον καλεσμένο του.

Κατ’ αρχάς, ο Τζώνης Καλημέρης… δεν σχεδιάζει ρούχα, οπότε ο Μουτσινάς θα πρέπει να κάνει μαζί του πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση και να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος –στην ώρα και στη θεματολογία- ενός talk show.
Άλλωστε ο Καλημέρης γνωρίζει πολύ καλά τα σχέδια της τηλεοπτικής αγοράς… πέρα από gossip θέματα που ούτε τον, αλλά ούτε μας αφορούν.

Επειδή όμως, όπως λέγεται, «η τηλεόραση είναι ο μικρόκοσμος της κοινωνίας μας» και πολλά από αυτά που συμβαίνουν εκεί έχουν άμεση σχέση με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε πολλά από αυτά που γνωρίζει. Για παράδειγμα, να θυμίσουμε ότι ο Τζώνης Καλημέρης ήταν στέλεχος της ΕΡΤ επί σειρά ετών και μάλιστα σύμβουλος όταν η κυβέρνηση έριξε μαύρο στην ΕΡΤ. Σίγουρα λοιπόν θα έχει και θα πρέπει να πει πολλά… αν ερωτηθεί για ό,τι συνέβη στο πολιτικό παρασκήνιο εκείνες τις μέρες, αλλά και το πώς κρίνει την πρόσφατη… εκκαθάριση του κτηρίου με την εισβολή των ΜΑΤ.

Επίσης, επειδή η ΕΡΤ και γενικότερα η κρατική τηλεόραση έχει δεχτεί πολλά σχόλια θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε αν τελικά υπήρχαν κυβερνητικές παρεμβάσεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Για ένα ακόμα θέμα που θα μπορούσε να «εκμεταλλευθεί» ο Μουτσινάς το σημερινό καλεσμένο του είναι για το ό,τι αφορά τη Eurovision και τελικά κατά πόσο είναι συμφέρον ή όχι το φεστιβάλ τραγουδιού για την κρατική τηλεόραση. Τέλος, ένα ακόμα θέμα που θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε είναι το τι γίνεται με την εκπομπή που βρισκόταν στην ΕΡΤ και τώρα φιλοξενείται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και για την οποία έχουν καταναλωθεί… τόνοι μελάνι όσον αφορά το κοστολόγιό της. Ο λόγος για την εκπομπή «Στην υγειά μας», ή «Στην υγεία μας βρε παιδιά» όπως ονομάζεται τώρα και η οποία είχε πολύ υψηλό κοστολόγιο όσο βρισκόταν στην κρατική τηλεόραση.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής της Σπύρος Παπαδόπουλος έχει πει κατά καιρούς πως τα χρήματα δεν ήταν πολλά και πως η εκπομπή του σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Θα είχε ενδιαφέρον όμως, να μάθουμε αν η εκπομπή… νέρωσε –και κατά πόσο- το κοστολόγιό της για να βρεθεί στη συχνότητα του ALPHA. Βέβαια είναι κατανοητό πως οι εκπομπές «Νικ ο’ κλοκ» και «Στην υγειά μας βρε παιδιά» βρίσκονται στον ALPHA και ο Τζώνης Καλημέρης είναι Γενικός Διευθυντής τηλεόρασης του σταθμού.

Αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για ρολόγια κι όχι για ρόλους παρουσιαστών και καλεσμένων, τότε όλα πρέπει να ερωτούνται και όλα πρέπει να απαντιούνται. Αλλιώς θα γεμίσουμε με talk shows που θα μιλούν για το «τι ωραία ρούχα που σχεδιάζεις…», τι «ωραία φέτα Ελασσόνας έχουμε…», «τι ωραίο που ήσασταν body builder, κύριε πρόεδρε…»! Ναι…! Τελικά, μάλλον έχουμε… μόνο αυτά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε