Παρασκευή, 4 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ο Νίκος Μάνεσης… οργώνει στην Ελλάδα της κρίσης!

Ο Νίκος Μάνεσης… οργώνει στην Ελλάδα της κρίσης!

Το δισάκι του, ή μάλλον… την κάμερα στον ώμο πήρε και ξεκίνησε να γυρίζει όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για το Νίκο Μάνεση που από χθες, κάνει γυρίσματα για την καινούργια εκπομπή που θα ξεκινήσει στον Alpha.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μπορεί να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας τα σαββατοκύριακα, αλλά αυτή την περίοδο ετοιμάζει και την καινούργια εκπομπή του που θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα.

Η εκπομπή θα λέγεται «60΄ Ελλάδα» και σκοπός της είναι να προβάλλει μέσα σε μία ώρα, ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιφέρειας… στην Ελλάδα της κρίσης. Ωστόσο, στόχος του Νίκου Μάνεση είναι να προβάλλει μέσα από την εκπομπή του και τους τρόπους που κάποιοι ξεπέρασαν διάφορα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει έτσι ώστε να λειτουργήσουν ως παράδειγμα και για τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας, σε όποιο μέρος της χώρας βρίσκονται.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, χθες, ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε στη Φλώρινα, όπου θα παραμείνει έως σήμερα καταγράφοντας τις απόψεις κατοίκων της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για την Τετάρτη 8 Μαΐου και θα μεταδίδεται κάθε βδομάδα στις 12 τα μεσάνυχτα. Ο δημοσιογράφος μάλιστα σκοπεύει να… οργώσει όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις Πρέσπες, στα Δωδεκάνησα, στα Μετέωρα, στο Καστελόριζο, μέχρι και στην ακριτική Γαύδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αννίτα Πάνια δηλώνει: “Δεν έχω κάνει και τα πιο ποιοτικά πράγματα του κόσμου”

Ξαφνική λήξη συνεργασίας με τον ALPHA

Αλλαγή σε θέση «κλειδί» στην ηγεσία του ALPHA

ΔΕΙΤΕ το τρέιλερ της εκπομπής της Ζέτας Δούκα στον ALPHA!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε