Media

Ο Νίκος Παπαδάκης …ημίγυμνος στον “Όμορφο Κόσμο το πρωί”

Το είδαμε και αυτό! Ο Νίκος Παπαδάκης βρέθηκε να παρουσιάζει... ημίγυμνος την εκπομπή "Όμορφος κόσμος το πρωί"!

 Βρέθηκε μια καλή δικαιολογία, ότι δηλαδή ήθελαν να ελέγξουν τις ικανότητες της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη στο σιδέρωμα. Και ξαφνικά να που βρέθηκε ο Νίκος Παπαδάκης  χωρίς το πουκάμισο, που σιδέρωσε η ηθοποιός και σε  κοινή θέα τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του.
Τελικά, η μάχη της πρωινής ζώνης θέλει πολλές… θυσίες.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ζήνα Κουτσελίνη για Πέτρο Κουσουλό: «Όταν αγοράζεις έναν παρουσιαστή που έχει χτίσει σε μια ζώνη, δεν την γκρεμίζεις τόσο εύκολα»
«Ο Πέτρος σε αυτή τη ζώνη έχτισε δυναμικά και σε ένα κανάλι που δεν είχε τη λάμψη και το φως των άλλων καναλιών» είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη
Ζήνα Κουτσελίνη