Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παπαδάκης… δεν έχει διάθεση για αστεία!

Ο Παπαδάκης… δεν έχει διάθεση για αστεία!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και να συνεχίσει και την καινούργια σεζόν να δίνει τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης.

Ωστόσο, αν και – ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια – έχουμε συνηθίσει τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει… αστειευτικά τρέιλερ, φαίνεται ότι αυτή την περίοδο δεν έχει διάθεση να… χιουμορίσει. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται αφού το τρέιλερ που ετοίμασε είναι… σοβαρό και ειδησεογραφικό, χωρίς… την παπαδακίστικη πινελιά του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης». 


Κι εδώ που τα λέμε θα είχε πολλούς λόγους να αστειευτεί, αφού και πέρυσι τερμάτισε πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης, αλλά και επειδή ο ΑΝΤ1 είναι ανάμεσα στους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς που πήραν άδεια, όπως επίσης ότι η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» απέκτησε καινούργιο πλατό. Φαίνεται όμως πως με όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και ευρύτερα στη χώρα δεν έχει διάθεση να αστειευτεί.


Το καινούργιο τρέιλερ θα ξεκινήσει να προβάλλεται αυτές τις μέρες αφού τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ο «πατριάρχης» έχοντας δίπλα του τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, θα πουν «Καλημέρα Ελλάδα» και θα ξεκινήσουν να δίνουν καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε