Site icon NewsIT

Ο Παπαδόπουλος τραγουδά και ο Μεταξόπουλος χορεύει!

15.11.2013 | 20:17
Ο Παπαδόπουλος τραγουδά και ο Μεταξόπουλος χορεύει!

 Πάμπολλες φορές γίνονται αναφορές στον «παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο», ενώ αρκετές από τις ταινίες προβάλλονται ξανά και ξανά σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και αποδεικνύοντας την αγάπη του κόσμου σε αυτές.

 Αυτό σκέφτηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και έτσι αύριο το βράδυ λέει «Στην υγειά σας βρε παιδιά» με την εκπομπή του αφιερωμένη στις ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες. Παρόντες πολλοί από τους ηθοποιούς που πήραν μέρος σε αυτές και μοιράζονται πολλά αστεία περιστατικά, αλλά και συγκινητικές στιγμές που είχαν συμβεί κατά την περίοδο των γυρισμάτων.

Εκτός όμως, από τους Κώστα Βουτσά, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννη Βόγλη, Νίκο Γαλανό, Άννα Φόνσου, Ρίκα Διαλυνά, Δημήτρη  Καλλιβωκά, Γιάννη Μαλούχο και Ντίνο Καρύδη, στο πάλκο της εκπομπής ανεβαίνουν:

Ο Γιάννης Βογιατζής που τραγουδά «Σου το πα μια και δυο και τρεις» και «Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες», η Ελένη Ροδά την «Ελευσίνα» και «Η δουλειά κάνει τους άντρες», η Μίλλη Καραλη «Τα παιδιά του Πειραιά» και «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι», η Χριστίνα Αλεξανιάν το «Γλάρο», ο Παναγιώτης Πετράκης «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», ο Μάκης Δελαπόρτας «Μια ζωή την έχουμε» η Ματθίλδη Μαγγίρα «Του αγοριού απέναντι», ο Άκης Δείξιμος «Τα παλιομισοφόρια».

Εκτός όμως, από το βασικό πρόγραμμα υπάρχουν και οι… παραγγελιές, όπως αυτή στον Νίκο Γαλανό να τραγουδήσει το «Άγαλμα», αλλά και στον ίδιο τον οικοδεσπότη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που ερμηνεύει με τον Γιάννη Μαλούχο τη «Δραπετσώνα».

Και επειδή «τραγούδι χωρίς χορό» δεν γίνεται, την παράσταση «κλέβει» ο μετρ του είδους, ο Πάνος Μεταξόπουλος, που χορεύει το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», αλλά και αποδεικνύει και τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας το «Κάτω από το πουκάμισό μου»!

Αύριο Σάββατο λοιπόν, στις 9 το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA μας μεταφέρει στην εποχή του «χρυσού ελληνικού κινηματογράφου» με αρκετούς από τους ηθοποιούς του να μας λένε «Στην υγειά σας βρε παιδιά»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version