Site icon NewsIT

Ο Σάκης, οι «Ήρωες» και ο Κακλέας ετοιμάζονται…

04.07.2013 | 09:32
Ο Σάκης, οι «Ήρωες» και ο Κακλέας ετοιμάζονται…

Σε μία ιδιαίτερα φτωχική και για την τηλεόραση περίοδο, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Ήρωες ανάμεσά μας», χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως «μια κοινωνική αποστολή μεγαλύτερη από την τηλεόραση».

Κι ίσως για κάποιους από εμάς, να είναι… μεγάλα λόγια, αλλά είναι αλήθεια πως η συγκεκριμένη εκπομπή αναδεικνύοντας ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ξεπερνά τη μάχη της τηλεθέασης και επιτελεί έναν βασικό ρόλο και σκοπό της τηλεόρασης. Πέρα λοιπόν από τις τηλεοπτικές.,. μικρο-κακίες η ευαισθητοποίηση αυτή του σταθμού του Αμαρουσίου χρίζει ιδιαίτερης μνείας.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, στις 21:15, σε ζωντανή μετάδοση από τη ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, ο ΑΝΤ1 θα βραβεύσει τους δέκα «Ήρωες» που παρακολουθήσαμε στις πέντε εκπομπές, δηλαδή τους Περικλή Καλόπουλο, Αλέξανδρο Φιλιππίδη, Νάσια Παστού, Τερέζα Περάκη, Δημήτρη Σόφο, Μαρία Λουμάκη, παπά-Στρατή, καθηγητές και μαθητές από την Οιχαλία Τρικάλων, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο,  Παναγιώτη Μιχαήλ και Ματίνα Βαβούλη. 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς, ενώ αξίζει να αναφέρω και τη συμμετοχή του γνωστού και καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα που θα παρουσιάσει δύο δρώμενα, εμπνευσμένα από τους «Ήρωες» και την προσφορά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version