Media

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δηλώνει πανέτοιμος για την Φάρμα! “Δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ανταγωνισμού”

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα…

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, λίγες μέρες πριν μπει στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, μίλησε με θερμά λόγια για το νέο αυτό εγχείρημα με το οποίο και θα καταπιαστεί το προσεχές διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ χαρούμενος! Γνωριστήκαμε με όλα τα παιδιά, είναι πολύ καλά παιδιά και νιώθω μια σιγουριά ότι θα παρουσιάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό που δεν θα το περιμένει κανείς.

Το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας και το γεγονός πως δεν θα πέσουμε στην παγίδα του ανταγωνισμού, αλλά θα μπούμε στην ευκαιρία που μας δίνει η πρόκληση του συναγωνισμού».

«Άλλοι τα ήξεραν πολύ καλά και ήταν συνένοχοι, άλλοι είχαν ακούσει φήμες. Είναι μία κατάσταση πάρα πολύ μπλεγμένη αλλά ευτυχώς αυτή τη στιγμή η εποχή ζητάει να γίνει μια εκκαθάριση και να πεταχτεί οτιδήποτε σάπιο, καρκινογόνο και να μπει κάτι πολύ όμορφο και υγιές» πρόσθεσε, επίσης, ο πρωταγωνιστής για το κύμα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε με λόγια τρυφερά τόσο για την σύντροφο του, Σοφία όσο και για τον γιο του, Αλκιβιάδη. 

Μάλιστα, ο ηθοποιός συγκινήθηκε όταν αφιέρωσε τον αγώνα που αναμένεται να δώσει στο ριάλιτι επιβίωσης στον αγαπημένο του γιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: «Σε αυτή τη φάση της δικαστικής διαμάχης η ζυγαριά γέρνει προς το δίκιο της Ηλιάνας»
«Καμία φορά δημιουργείται θόρυβος και καπνός και μπορεί από την εξέταση των εγγράφων να μην προκύψει κάτι», τόνισε ακόμα η παρουσιάστρια
Σταματίνα Τσιμτσιλή