Site icon NewsIT

Ο Τιμωρός: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της νέας σειράς του Alpha

03.08.2024 | 18:24
Ο Τιμωρός: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της νέας σειράς του Alpha

Ελιξίριο της προδοσίας, η εκδίκηση! Συγκλονιστικό το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς «Ο Τιμωρός».

Το trailer του «Τιμωρού», της πρωτότυπης σύγχρονης δραματικής σειράς του Alpha, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή η οποία «χτίζει» το συναισθηματικό υπόβαθρο της ιστορίας.

Σκηνοθετημένο με υψηλή αισθητική και με κινηματογραφικούς όρους σαν ταινία μικρού μήκους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο σε ασπρόμαυρα καρέ και τον «συμπυκνώνει» σε στιγμές τρυφερές, στιγμές έντασης και δράσης.

Ένας άντρας και η ζωή του σε άσπρο μαύρο καρέ. Κυνηγός και κυνηγημένος. Εκδικητής και πάσχων. Με τη δύναμη του δικαίου αλλά και το τραύμα της προδοσίας. Με την σφραγίδα του έρωτα και τη ρωγμή της απώλειάς του. Αρχικά, σώμα όρθιο, πετρωμένο. Στο τέλος ξαπλωμένο σε μια απότομη διαδικασία αφύπνισης.

Ποιος κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη της ζωής του; Το σεντόνι του χρόνου πέφτοντας, ποιους θα αποκαλύψει για ενόχους;

Ένα άγριο λυκόσκυλο γαυγίζει έτοιμο να επιτεθεί, μια γυναίκα με τα μαλλιά της λυτά να ανεμίζουν στον άνεμο τρέχει για να ξεφύγει. Το πρόσωπο του άντρα κοιτά ευθεία μπροστά. Αποφασιστικά. Αρχικά, σαν άγαλμα σε βάθρο. Ανέκφραστος. Ακίνητος. Μόνο το λάβαρο στο χέρι του κινείται: δύο σπαθιά χιαστί και μια καρδιά φτιαγμένη από συρματόπλεγμα. Σπάει την αλυσίδα που έδεσε τη ζωή του μέσα στο σύννεφο του ψεύδους, μια αλυσίδα που τον οδηγεί στη μάχη, μια μάχη κατά πρόσωπο: το πρόσωπο του αντιπάλου του.

Η φωτιά της εκδίκησης το καίει. Το ξίφος του υψώνεται απειλητικά σε μια μετέωρη ξιφομαχία. Μέσα σε καπνούς με το λάβαρο στο χέρι τρέχει σε ένα πεδίο μάχης. Τρέχει κόντρα σε όλα τα εμπόδια προς τη γυναίκα με τα δεμένα μάτια, πρωταγωνίστρια σε ένα σκοτεινό παιχνίδι τυφλόμυγας, το οποίο δεν ορίζει η ίδια.

Η οπλή του αλόγου του χτυπάει το χώμα, λίγο πριν το άλογο σηκωθεί από τη γη με τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα. Με τη μορφή ενός αντρικού προσώπου έρχεται ακόμη μία απειλή. Ο σκύλος ορμάει, ο άντρας ορμάει σε ένα ουρλιαχτό που σκίζει το χώρο. Ο άντρας τώρα δεν απειλεί, κοιτάει με ύφος ικετευτικό. Παρακαλεί, ασφυκτιά, παλεύει μέσα σε έναν συμπαγή ιστό ψεμάτων και πράξεων, ψελλίζοντας το συντακτικό της εξιλέωσης: όταν φτάνει η ώρα της αποκάλυψης ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Και το λάβαρο στα χέρια του νικητή θα κυματίζει…

Ένας άντρας και μια γυναίκα πλάτη με πλάτη μέσα στο καθαρτήριο νερό της βροχής, ανασαίνουν λυτρωμένοι. Όνειρο ή πραγματικότητα;

Ο επιτάφιος του άντρα γίνεται ορόσημο ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, σύμβολο ζωής και θανάτου, θανάτου όχι βιολογικού, αλλά της φιλίας, της εμπιστοσύνης, των ονείρων, της τρυφερότητας της ψυχής.

Μιας ψυχής όπου μέσα της διατηρεί ένα εύθραυστο κομμάτι, διάφανο σαν το κρύσταλλο, το οποίο θρυμματίζεται όταν έρχεται αντιμέτωπο με την αλήθεια της πραγματικότητας. Τότε ξυπνάει. Ανοίγει ξαφνικά τα μάτια, σε μια απότομη διαδικασία αφύπνισης. Μεταμορφώνεται στον Τιμωρό. Τον άντρα ο οποίος ανδρώθηκε με την προδοσία και βαδίζει χάρη στη δύναμη της εκδίκησης!

Δείτε το τρέιλερ 

Ο Τιμωρός · Νέα σειρά · Έρχεται στον Alpha

Ο Τιμωρός: Το φθινόπωρο στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version