Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Τιμωρός: Δημήτρης Λάλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Μαρίνα Καλογήρου στη νέα σειρά του Alpha

Ο Τιμωρός: Δημήτρης Λάλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Μαρίνα Καλογήρου στη νέα σειρά του Alpha
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Έχοντας ως κεντρικό σύμβολο έναν άγριο μαύρο λύκο, ένα επιβλητικό ζώο, ο «Τιμωρός» έρχεται στα οθόνες μας!

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του.

Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Το teaser της σειράς, ο Τιμωρός, με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό.

Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Μία πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα υποδυθεί έναν πολύ χαρακτηριστικό ήρωα στον ΤΙΜΩΡΟ του Alpha. Στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε τον Δημήτρη Λάλο, με πρωταγωνιστές τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Λάζαρο Γεωργακόπουλο και Μαρίνα Καλογήρου.

Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστευόταν, του στέρησαν τα πάντα… Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Media Τελευταίες ειδήσεις