Site icon NewsIT

Ο Τιμωρός – Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει

09.09.2024 | 17:19
Ο Τιμωρός – Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει

Μια ιστορία προδοσίας, έρωτα κι εκδίκησης, μια ιστορία κατά την οποία ο ήρωας χάνει τα πάντα μια στιγμή, τον έρωτα της ζωής του, τον πατέρα του, τους φίλους του, την ελευθερία του. «Ο Τιμωρός» έρχεται στον Alpha.  Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα.

Αλλά όλοι όσους εμπιστευόταν, του στέρησαν τα πάντα… Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον «Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές… «Ο ΤΙΜΩΡΟΣ», η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται για να μας καθηλώσει.

Στην εξέλιξη της ιστορίας, όπως διαμορφώνεται, σημαντικό ρόλο παίζει ο Πέτρος. «Ο Πέτρος είναι ένα παιδί αρκετά φιλόδοξο και υπέρ της φιλοσοφίας “πατάμε επί πτωμάτων για να κατακτήσουμε το στόχο μας”» λέει ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που τον υποδύεται.

«Έχει βέβαια κάποιες ευαισθησίες, δεν είναι τόσο σκληροπυρηνικός όσο μπορεί να γίνει η Ναταλία (Εριέττα Μανούρη). Eίναι ένα παιδί από οικογένεια μεσαίας τάξης -δεν είναι από πλούσια οικογένεια- και προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να γαντζωθεί όπου μπορεί για να κατακτήσει πράγματα. Σίγουρα δεν βρίσκεται εκεί που θα ήθελε κι αυτό δεν συνάδει με τον εγωϊσμό του αλλά, νομίζω, ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει, για να έχει μια θέση ισάξια στην οικογένεια των Κομνηνών, πράγμα που, μάλλον, δε θα γίνει ποτέ. Αλλά θα το παλέψει…».

Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπαπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος).

Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Το σενάριο του «Τιμωρού» είναι του Γιώργου Κόκουβα, οι πλοκές των Μαίρης Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλου και η σκηνοθεσία του Μιχάλη Κωνσταντάτου. Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς κ.α. Στο ρόλο της Δομινίκης η Γιώτα Φέστα. Guest: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξανδρος Σταύρου, Δημήτρης Κίτσος, Κώστας Νικούλι, Ελίζα Σκολίδη, Πάρις Σκαρτσολιάς.

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version