Site icon NewsIT

Ο Χάρι Πότερ και οι «μάγοι» του ψησίματος: Η νέα εκπομπή με παρουσιαστές τους δίδυμους Fred και George Weasley

05.09.2024 | 15:56
Ο Χάρι Πότερ και οι «μάγοι» του ψησίματος: Η νέα εκπομπή με παρουσιαστές τους δίδυμους Fred και George Weasley

epa02292011 The actor-twins Oliver (L) and James Phelps, known from the Harry Potter movies as 'Weasley Twins Fred and George', pose at the booth of the company 'Electronic Arts' with a Harry Potter Game during the fair 'Gamescom' in Cologne, Germany, 18 August 2010. The computer game-fair 'Gamescom' takes place between the 18 August and the 22 August 2010 in Cologne. EPA/JOERG CARSTENSEN

Είναι καιρός οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ να πιάσουν τα ραβδιά τους, να φορέσουν τις κάπες από όποιον οίκο του Χόγκουαρτς ανήκουν και να συντονίσουν τους δέκτες τους στη νέα εκπομπή του Food Network γιατί κάτι…ψήνεται!

Μπορεί το franchise ταινιών του Χάρι Πότερ να τελείωσε το 2011 μετά από 8 ταινίες, η ιστορία του νεαρού μάγου όμως έχει μείνει ανεξίτηλη στα παιδιά των ’90s και των ’00s. Αυτό εκμεταλλεύτηκε και το κανάλι Food Netwrok το οποίο θα φιλοξενήσει το νέο θεματικό μαγειρικό ριάλιτι με τίτλο «Harry Potter: Wizards of Baking» το οποίο θα παρουσιάζουν οι δίδυμοι αδερφοί Weasley.

Ο Oliver και ο James Phelps θα είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές του ριάλιτι. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονταν τον Fred και τον George Weasley, τους δίδυμους μεγαλύτερους αδερφούς του Ron Weasley που ξεχώρισαν και στις 8 ταινίες, για το θάρρος, την εξυπνάδα και φυσικά το χιούμορ τους.

Μαζί τους θα εμφανιστούν και άλλα μέλη του cast των ταινιών όπως η Bonnie Wright που υποδύθηκε την νεαρή Ginny Weasley, μικρότερη αδερφή του Ron και (σπόιλερ) μελλοντική σύζυγο του Harry Potter. Η Evanna Lynch που ήταν η τηλεοπτική Luna Lovegood, καθώς και ο Warwick Davis που ενσάρκωσε τους ρόλους του Griphook και του καθηγητή Flitwick.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνουν στα πραγματικά στούντιο της Warner Bros, παρέχοντας στους διαγωνιζόμενους πρόσβαση σε εμβληματικές τοποθεσίες, όπως η Μεγάλη Αίθουσα του Hogwarts, η πλατφόρμα 9 ¾, η τράπεζα Gringotts και το σπίτι της οικογένειας Weasley.

https://www.youtube.com/watch?v=WG2CbG-QxQU

Σε αυτόν τον μαγικό διαγωνισμό, οι επίδοξοι αρτοποιοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες ευφάνταστες συνταγές που εμφανίζονται στις ταινίες Harry Potter, μαζί με τις δικές τους καινοτόμες δημιουργίες εμπνευσμένες από αυτόν τον μαγικό κόσμο. Οι θαυμαστές θα θυμούνται τη βουτυρόμπυρα, τις πουτίγκες, τον χυμό κολούθας, τα σοκολατένια βατραχάκια και τις γλυκές πίτες.

Το τρέιλερ της εκπομπής κυκλοφόρησε και προϊδεάζει για απολαυστικές προκλήσεις, όπως η κατασκευή βρώσιμου Μανδραγόρα και μια εντυπωσιακή εκδοχή της κουκουβάγιας του Harry, Hedwig, που είναι φιλοτεχνημένη από γλυκά.

Η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, οι φανς όμως υποθέτουν ότι η εκπομπή θα είναι on air την περίοδο των γιορτών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version