Τρίτη, 6 Αυγ.
29oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Οι εξελίξεις στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης σημείωσαν χθες «Τα μυστικά της Εδέμ». Η καθημερινή απογευματινή σειρά του MEGA κατέγραψε 41,6 στο γενικό σύνολο και 35 στο δυναμικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο η Αντιγόνη αρνείται να κάνει τη χάρη της Νταίζης και εκείνη με τη σειρά της τής δηλώνει ότι από εδώ και πέρα θα είναι ολομόναχη. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Εύας έχουν μπει στην τελική ευθεία και ο Νικόλας με το Λουκά ακόμα μαλώνουν για το ποιος από τους δύο θα γίνει κουμπάρος. Την ώρα του γάμου, όμως, ανακαλύπτουν, με επεισοδιακό τρόπο, ότι μάλωναν τζάμπα. Η Νόρα και η Δάφνη έχουν κανονίσει με την Εύα να γίνουν αυτές κουμπάρες. Το τραπέζι του γάμου δίνει την ευκαιρία στην παρέα να κάνει ένα ωραίο γλέντι.

Η Νταίζη ευχαριστεί το Στέφανο που κρύβει το Χρήστο και του ζητάει να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση για το τι θα κάνουν. Ο Πέτρος ανακοινώνει στο Λουκά ότι εγκαταλείπει τη δικηγορία και φεύγει, και ζητάει από αυτόν και τη Νόρα να αναλάβουν το γραφείο με το ελεύθερο να κάνουν όσες αλλαγές κρίνουν απαραίτητες.

Οι εφιάλτες της Μελίτας επιμένουν και την ταράζουν. Η αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης της Αντιγόνης απορρίπτεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψε και «Η ζωή της άλλης». Η βραδινή σειρά του MEGA σημείωσε 47,3 στο γενικό σύνολο και 39,7 στο δυναμικό κοινό.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Χάρης, συντετριμμένος, λέει τα νέα στον έκπληκτο Γιάννη. Στο μεταξύ η Θάλεια παίρνει τηλέφωνο το Γιάννη και του ζητάει να συναντηθούν.

Η Τόνια και το μωρό της περνάνε πολύ όμορφες στιγμές μαζί με το Φάνη στην εξοχή. Η Λίλιαν, αντιθέτως, βράζει από τα νεύρα της για την ανεύθυνη συμπεριφορά του Φάνη απέναντί της. Η Ζέτα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία ότι κοντά της θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε