Media

Οι παρουσιαστές της Eurovision

Για έκτη φορά η Σουηδία θα φιλοξενήσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της σκανδιναβικής χώρας, το STV, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του 61ου διαγωνισμού.

Αυτοί θα είναι ο περυσινός νικητής, ο Måns Zelmerlöw, που με το τραγούδι «Heroes» έδωσε ξανά τη νίκη στη Σουηδία και η Petra Mede που ήταν ξανά παρουσιάστρια του διαγωνισμού, το 2013, στο Μάλμε.


Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στο «Globe Arena» της Στοκχόλμης που είναι για τρίτη φορά η διοργανώτρια πόλη και οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 10 και 12 Μαΐου και ο τελικός στις 14 Μαΐου και είναι σίγουρο ότι και πάλι θα τον παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές! Όσον αφορά τη χώρα μας πάντως είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα θα λάβει μέρος αλλά ακόμα από την ΕΡΤ δεν έχουν «ανοίξει» τα χαρτιά τους, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για απευθείας ανάθεση…!

 

Media

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα