Site icon NewsIT

Οι «Συμμαθητές» κατεβάζουν κάμερες!

05.06.2015 | 14:19
Οι «Συμμαθητές» κατεβάζουν κάμερες!

Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τον ΑΝΤ1.

Η καθημερινή σειρά «Οι συμμαθητές» κατάφεραν δικαιολογημένα να κερδίσουν τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να εισπράττει καθημερινά υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα στη ζώνη του prime time. Σήμερα όμως οι κάμερες θα σταματήσουν καθώς ολοκληρώνονται τα γυρίσματα.

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί περί «κοψίματος» της σειράς και μη έγκρισης δεύτερου κύκλου οφείλω να αναφέρω ότι δεν υπάρχει δεύτερος κύκλος καθώς η ιστορία είναι βασισμένη σε ξένη σειρά η οποία ολοκληρώθηκε στον πρώτο κύκλο. Έτσι και με τη διασκευή της στα ελληνικά η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους αφού ολοκληρωθεί η ιστορία αφού δεν μπορούν να γράψουν… τη συνέχεια της.

Πάντως μετά την επιτυχία της σειράς «Οι συμμαθητές» στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη στον ΑΝΤ1 σκέφτονται μήπως και την επόμενη σεζόν εντάξουν στο prime time του προγράμματός τους κάποια καθημερινή σειρά. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές συνθήκες αλλά τουλάχιστον έχουν την πρόθεση…! Ας ελπίσουμε πως αν τα καταφέρουν να είναι όπως οι «Συμμαθητές» κι όχι… τρίχες που οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει ότι τους γυρνούν… κανάλι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version