Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Οι τηλεθεατές… δεν ψήφισαν Eurovision

Οι τηλεθεατές… δεν ψήφισαν Eurovision

Ο 1ος ημιτελικός του φετινού φεστιβάλ της Eurovision έγινε χθες, αλλά όπως φαίνεται οι έλληνες τηλεθεατές δεν… τρελάθηκαν!

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, καθώς η ΝΕΤ από τις 10 έως τις 12 το βράδυ σημείωσε 16,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη ώρα μετάδοσης, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, το φεστιβάλ έκανε μέσο όρο 11,3, ενώ απέναντι ο Λάκης Λαζόπουλος στον ALPHA, τη δεύτερη ώρα μετάδοσης του «Αλ τσαντίρι νιουζ» έκανε 21,9 μέσο όρο.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα διαγωνίζεται αύριο Πέμπτη στο δεύτερο ημιτελικό, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότεροι τηλεθεατές στη ΝΕΤ, ενώ είναι σίγουρο ότι το Σάββατο στον τελικό της διοργάνωσης το κρατικό κανάλι θα σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση της Eurovision στη Σουηδία και το όλο θέαμα τηλεοπτικά ήταν πάρα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό. Στον τελικό, πέρασαν οι Μολδαβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Εσθονία, Λευκορωσία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ουκρανία και Ολλανδία ενώ η Δέσποινα Ολυμπίου που εκπροσώπησε την Κύπρο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε