Site icon NewsIT

Οι τηλεθεατές δίνουν το… χρίσμα στη Σαράφογλου

09.09.2014 | 15:08
Οι τηλεθεατές δίνουν το… χρίσμα στη Σαράφογλου

Με την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το MEGA υπήρξαν πολλοί «μνηστήρες» για την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Και μπορεί για ορισμένους η Μαρία Σαράφλογλου να ήταν μία… προσωρινή λύση, αλλά όπως φαίνεται, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού!

Βέβαια με τη μεταγραφή της δημοσιογράφου στο κανάλι της Μεσογείων είχαν δημιουργηθεί πολλές φήμες ότι πρόκειται για την «αντικαταστάτρια της Τρέμη», κάτι που στην παρούσα φάση επιβεβαιώνεται.

Άλλωστε η Σαράφογλου είναι επιλογή του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, οπότε σίγουρα έχει προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων. Αν και από το σταθμό της Μεσογείων δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα χαρτιά τους και κρατούν σιγήν ιχθύος, οι επιδόσεις την τελευταία περίοδο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στους πίνακες τηλεθέασης φαίνεται ότι φέρνουν τις τελικές αποφάσεις τους.

Η αλήθεια είναι ότι με τις αλλαγές στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένης και αυτής με τη Σαράφογλου στο τιμόνι του, έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα για το σταθμό, που βλέπει τις τηλεθεάσεις του να ανεβαίνουν.

Με την αλλαγή στο ύφος του δελτίου με το «κόψιμο» των παραθύρων και των… ατέλειωτων σχολιασμών για ένα θέμα και παρουσιάζοντας αρκετές ειδήσεις, αποδεικνύεται ότι έχουν κερδίσει αρκετούς τηλεθεατές. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι αυτή την περίοδο που παρατηρείται άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης, το δελτίο του MEGA εισπράττει υψηλά νούμερα τηλεθέασης από το «Όνειρο ήταν», αφού απέναντι, στον ΑΝΤ1, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η προβολή του «Μπρούσκο».

Ωστόσο το ότι οι τηλεθεατές μετά το τέλος κάθε επεισοδίου της σειράς παραμένουν στο MEGA και δεν πάνε απέναντι, οφείλεται κατά ένα μέρος και στην παρουσιάστρια, τη Μαρία Σαράφογλου. Όπως φαίνεται λοιπόν, παρά και τους… εσωτερικούς μνηστήρες, η Σαράφοφλου θα είναι αυτή που θα συνεχίσει να είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Όλα βέβαια θα κριθούν τις επόμενες ημέρες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα διπλανά παράθυρα οι σχολιαστές και κατά πόσο η Σαράφογλου θα μπορέσει να σταθεί και σε αυτή την ενότητα του δελτίου. Βέβαια, όπως ανέφερα, οι τηλεθεάσεις που σημειώνει την τελευταία περίοδο το δελτίο μάλλον θα αναγκάσει τα στελέχη του MEGA να μην ξαναγυρίσουν στο… μονοθεματικό δελτίο, αλλά να παραμείνουν στην πολυθεματικότητα που αποδεδειγμένα έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για ό,τι συμβαίνει και όχι μόνο για ό,τι… πιστεύει ο κάθε σχολιαστής.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version