Site icon NewsIT

Όλγα Βενέτη: Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτες και για φιλίες

31.08.2024 | 17:08
Όλγα Βενέτη: Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτες και για φιλίες

“Το μέτριο είναι πολύ αχνό και γλυκανάλατο. Το μέτρο για μένα είναι να δώσω τα πάντα” ανέφερε η Όλγα Βενέτη.

Η Όλγα Βενέτη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη. Η γνωστή μουσικός μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις και τη στήριξη που λαμβάνει τόσο από τον γιο της όσο κι από τον σύζυγό της.

Όλες τις προσωπικές σου σχέσεις τις ζεις «στο κόκκινο»;
Είμαι δοτική μέχρι εκεί που δεν πάει. Το μέτρο το θέλω, το μέτριο δεν θέλω. Θα με ρωτήσεις «πώς γίνεται αυτό;». Το μέτρο μπορεί να είναι για μένα κάτι πολύ ψηλό. Το μέτριο είναι πολύ αχνό και γλυκανάλατο. Το μέτρο για μένα είναι να δώσω τα πάντα. Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτες και για φιλίες. Γιατί ο ερωτισμός δεν αφορά μόνο στον έρωτα. Είναι και για τη σχέση που θέλεις να έχεις με τους φίλους που έχεις επιλέξει ή με το παιδί σου. Εγώ πάντα όσα ένιωθα τα μοιραζόμουν με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν μπορώ να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου.

Έμαθα ότι είσαι και μητέρα.
Ο γιος μου, ο Βασίλης, είναι 16,5 χρόνων. Σέβεται πολύ την προσπάθεια που κάνω. Έχει άλλα ακούσματα στην ηλικία του, αλλά ακούει για παράδειγμα και Φρέντι Μέρκιουρι ή Φρανκ Σινάτρα. Τον συγκινούν. Με έχει ρωτήσει: «Μαμά, τόσο πολύ αγαπάς αυτό που κάνεις;». Βλέπει πόσο το προσπαθώ. Ο χώρος μας μόνο εύκολος δεν είναι. Αλλά είναι πολύ ωραίος. Εγώ λέω στον γιο μου: «Να έχεις στόχους και άσβεστο πάθος για αυτό που θα επιλέξεις να κάνεις στη ζωή σου. Εγώ έχω για το τραγούδι. Εσύ θέλω να επιλέξεις κάτι, γιατί αυτό σε κάνει και μένεις ζωντανός». Αλλά και ο σύζυγός μου με στηρίζει πάρα πολύ. Ο Σπύρος μου είναι ήρεμη δύναμη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version