Παρασκευή, 4 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ώρα να πέσουν… τα πρόσωπα!

Ώρα να πέσουν… τα πρόσωπα!

Χθες, πρώτα μέσα από το Newsit, σας αποκάλυψα τα faces, τα πρόσωπα δηλαδή των stars που έχουν ανατεθεί να υποδυθούν οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες στην πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar», την Κυριακή. Εκτός όμως, από αυτούς, όπως έγραψα, ακόμα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, δηλαδή οι Κατερίνα Γκαγκάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας και Γεράσιμος Γεννατάς, θα κάνουν την πρώτη εμφάνιση στο talent show του ΑΝΤ1 με τα… πρόσωπα κάποιων άλλων.

Έτσι λοιπόν, οι 14 stars που θα δανείσουν τα «πρόσωπά» τους, είναι οι Freddy Mercury, Barbara Streisand, Edith Piaf, George Michael, Jennifer Lopez, Bonnie Tyler, Rafaela Carra και Sade, αλλά και οι έλληνες Ζωή Λάσκαρη, Γιάννης Πουλόπουλος, Στράτος Διονυσίου, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης και Γιώργος Ζαμπέτας.

Όπως βλέπετε τα «πρόσωπα» που θα δούμε έχουν πολύ ενδιαφέρον, αλλά για να μην χαλάσω την έκπληξη δεν αποκαλύπτω ποιος από τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες και ποιο μέλος της κριτικής επιτροπής θα κάνει ποιον. Άλλωστε, το τι κάνει ο καθένας, δεν το λέει… ούτε στο διπλανό του, καθώς στις έως τώρα συναντήσεις που είχαν οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες (Θωμαΐς Απέργη, Σύλβια Δελικούρα, Κρυσταλλία, Άντα Λιβιτσάνου, Μαντώ, Θανάσης Αλευράς, Νίκος Γκάνος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κρατερός Κατσούλης, και Κώστας Μαρτάκης) δεν έλεγαν τίποτα για το ποιον ή ποια κάνει ο καθένας τους. Σήμερα όμως, όλα θα αποκαλυφθούν και θα πέσουν τα… πρόσωπα, καθώς έχει προγραμματιστεί η πρώτη πρόβα on stage. Όλοι οι συντελεστές θα συγκεντρωθούν στο πλατό του talent show για την πρώτη πρόβα με κάμερες και έτσι, θα μάθει ο καθένας τι κάνει ο άλλος.

Οι τηλεθεατές θα το δούμε την Κυριακή, στις 9 και 15 το βράδυ, που θα κάνει πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familiar», μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και θα διαπιστώσουμε ποια «faces» αποδόθηκαν καλά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε