Site icon NewsIT

Όσα θα δείτε απόψε στις σειρές του MEGA

17.02.2012 | 17:01
Όσα θα δείτε απόψε στις σειρές του MEGA

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις ελληνικές σειρές θα μας σερβίρει απόψε, όπως κάθε Παρασκευή, το MEGA.

Τι θα δείτε σε αυτές;
Στις 7 το απόγευμα θα προβληθεί ένα ακόμα επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα», στο οποίο η Κρίστη κοντράρεται ανοιχτά με το Γρηγόρη στη σχολή, ενώ, αντίθετα, δείχνει τη συμπάθειά της προς τον Κίμωνα. Ο Μανώλης επιχειρεί να προσεγγίσει και πάλι τη Βίκυ και της μιλάει για τα συναισθήματά του. Εκείνη παραμένει αναποφάσιστη αρχικά, αλλά σταδιακά του ανοίγεται. Η Τζίνα στριμώχνεται όλο και περισσότερο οικονομικά και πιέζει το Γιάννη να ζητήσει χρήματα από τη Μαντώ.

Η Ζωή και η Βίκυ εκφράζουν τους φόβους τους για το ρόλο της Χρύσας και για τη συμπεριφορά της απέναντι στο Σταύρο. Η Αλεξάνδρα ζητάει από την Άρτεμη τη διαθήκη του πατέρα της, αλλά εκείνη την παρακαλεί να κάνει υπομονή και της υπόσχεται πως θα μάθει όταν έρθει η ώρα. Το κολέγιο, πιστεύοντας πως ο πατέρας του Σιμόν, ο Κριστιάν είναι πρέσβης, του στέλνει πρόσκληση στην πρεσβεία όπου εργάζεται. Ο πραγματικός πρέσβης γίνεται έξαλλος και ο Κριστιάν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Στο μεταξύ ο Άρης ετοιμάζεται να ψάξει τα αρχεία του ιδρύματος, ενώ η Άρτεμη καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον παραπλανήσει.

Στη συνέχεια, στις 9 το βράδυ, το τηλεμενού του MEGA περιέχει τους «Βασιλιάδες». Ο Μάρκος και Χριστίνα βρίσκονται σε απόσταση… φιλιού! Ένα τηλέφωνο όμως από την αστυνομία θα τους τα χαλάσει όλα! Αδερφές (Μαρίνα, Στέλλα κλπ) και παλικάρια (Αλέξης, Μηνάς κλπ) γίνανε μαλλιά κουβάρια και τους μπουζουριάσανε! Η Λίζα αποφασίζει να χωρίσει τον Αιμίλιο πολύ ειδυλλιακά, μέσα στο γκαράζ!

Το παλικάρι ο Μηνάς μαθαίνει ότι η αδερφή του η Σόφη πρόκειται να πάει ταξίδι με τον Αλέξη και του γυρίζει το μάτι (δεν το ‘χει και δύσκολο!). Ο Μάρκος προσπαθεί να ξαναφέρει τη Χριστίνα σε απόσταση φιλιού.

Αμέσως μετά τη σειρά που σαρώνει καθημερινά στις τηλεθεάσεις, στις 10 παρά 10 το βράδυ, έρχεται η «Κλινική περίπτωση» με το Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Φλώρα παραμένει στο σπίτι της Αντριάνας και είναι ανένδοτη! Η Μίκα και ο Μάριος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να την προσεγγίσουν. Και η αλήθεια είναι ότι ξέρουν τις αδυναμίες της. Η Αντριάνα και ο Μάρκος φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο μαζί. Η εξέλιξη, όμως, είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που περίμεναν! Και σα να μην έφτανε αυτό, αναλαμβάνουν από κοινού το βαρύ έργο να κάνουν τη δύσκολη ανακοίνωση στον Πέτρο, για τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα, η θεία Αριστέα ζει έναν έρωτα που έχει καθυστερήσει χρόνια. Η Άννα βοηθάει τον Τζίμη με τη δουλειά του κι εκείνος φαίνεται να το εκτιμάει ανέλπιστα πολύ. Παράλληλα, η Μαργαρίτα γίνεται η χειρότερη γκαρσόνα της ιστορίας. Ο Πάνος καταστρώνει σχέδιο για να αποσπάσει το Ζαφείρη από τη λαβωμένη του καρδιά. Το αστυνομικό δαιμόνιο του Ζαφείρη θα φέρει στο κρατητήριο, τον λάθος άνθρωπο.

Καλά να περάσετε λοιπόν αν επιλέξετε να δείτε τις ελληνικές σειρές του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version