Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

«Πάγωσε» η Σία Κοσιώνη με την ατάκα για τους Coldplay και τον Κώστα Μπακογιάννη 

«Πάγωσε» η Σία Κοσιώνη με την ατάκα για τους Coldplay και τον Κώστα Μπακογιάννη 

«Ευτυχώς το διευκρίνισες» είπε η Σία Κοσιώνη όταν ο Γιώργος Γρηγοριάδης αναφέρθηκε στο γεγονός πως χθες (08.06.2024) η ίδια και ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκαν στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ.

«Σίγουροι νικητές της αποψινής βραδιάς, αλλά και της χθεσινής είναι οι Coldplay», σχολίασε η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον ΣΚΑΪ πριν ανακοινωθούν τα exit poll για τις ευρωεκλογές. Η δημοσιογράφος, που ήταν στο ΟΑΚΑ με τον Κώστα Μπακογιάννη, δεν έκρυψε ότι «αν δεν είχα δουλειά απόψε, μια δεύτερη φορά ερχόμουν».

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Γρηγοριάδης βρισκόταν στο ΟΑΚΑ, αφού σήμερα είναι η δεύτερη συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος στην Αθήνα, είπε στη Σία Κοσιώνη για τη χθεσινή συναυλία: «Ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, οι υπουργοί Άκης Σκέρτσος και Νίκη Κεραμέως με μέλη της οικογένειας τους, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, μετά της συζύγου του, δηλαδή… εσένα».

Γελώντας, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, σχολίασε γελώντας: «Ευτυχώς που έκανες τη διευκρίνιση».

  

Οι Coldplay βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ενώ αρχικά η συναυλία που θα έδιναν θα ήταν μια, η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν τόσο μεγάλη, που αποφασίστηκε να γίνει και δεύτερη συναυλία.

Media Τελευταίες ειδήσεις