Τετάρτη, 17 Ιουλ.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίρνει τη θέση του Τζώνη Καλημέρη

Παίρνει τη θέση του Τζώνη Καλημέρη

Μετά από μία πετυχημένη συνεργασία με τον ALPHA ως Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης ο Τζώνης Καλημέρης αποχώρησε από το κανάλι της Κάντζας, επιθυμώντας να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες του στο θεατρικό χώρο.

Βέβαια, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit, θεωρείται σίγουρο ότι το ικανό στέλεχος δεν θα παραμείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου, αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, έχει ήδη «ψηθεί» συνεργασία με τον ΑΝΤ1.

Ενώ όμως, ο Τζώνη Καλημέρης αποχώρησε από τον ALPHA η θέση του στο κανάλι της Κάντζας είχε μείνει κενή. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου τη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης θα αναλάβει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραγωγής που ανήκει στον ALPHA, της «Plus Productions», Κώστας Σούσουλας.

Η διοίκηση του σταθμού αναγνωρίζοντας το έργο του στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισε τη διεύρυνση των καθηκόντων του δίνοντας τη θέση του αποχωρήσαντα Τζώνη Καλημέρη. Έτσι λοιπόν ο Κώστας Σούσουλας θα έχει επιπλέον δουλειά στο κανάλι της Κάντζας και ιδιαίτερα με τις εκπομπές που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά στη «μάχη» της τηλεθέασης, όπως είναι το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και το καθημερινό «Όλα παίζουν».

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, από τη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζουν οι Γιώργος Λιανός, Μπέτυ Μαγγίρα, Κατερίνα Καινούργιου και Αλέκα Καμηλά, αποχώρησε η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, που είχε αναλάβει το «στήσιμο» της μεσημεριανής εκπομπής αλλά παραμένει ως σύμβουλος στον ALPHA. Φαίνεται όμως, ότι οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης αναγκάζει τον Κώστα Σούσουλα, μέσα από τα διευρυμένα καθήκοντά του, να κάνει δραστικές αλλαγές στο «Όλα παίζουν» μπας και συνεχίσει να… παίζει στον αέρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε