Media

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι, το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης

«Καταλάθος πήγα στη Φάρμα, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα», λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε για τη Φάρμα, το J2US, αλλά και το όνειρο που είχε όταν ήταν μικρός.

«Πιτσιρικάς ήμουν ένα αγρίμι. Το όνειρό μου ήταν να γίνω δεσπότης. Έδωσα εξετάσεις και δεν πέρασα. Καταλάθος πήγα στη Φάρμα, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα.

Μου αρέσουν τα δύσκολα, αλλά ήταν λίγο υπερβολικό αυτό για την ηλικία μου. Έκανα λάθος επιλογές στην πολιτική», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε στη συνέχεια: «Η εμφάνιση παίζει ρόλο στην πολιτική. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά. Για μία εβδομάδα έχασα την ευκαιρία να πάω στο J2US. Όταν πήρα τηλέφωνο είχαν ήδη επιλεγεί τα ζευγάρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Δεν θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι κάτι που κλωτσάει στην ομάδα»
«Είμαστε σταθεροί σε αυτό που έχει επιλέξει το κανάλι και εμείς ως ομάδα υπηρετούμε την ψυχαγωγία με τα οφέλη και τα κόστη που έχει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου