Site icon NewsIT

Παναγιώτης Στάθης: Ξέσπασμα on air του δημοσιογράφου, «αισχρό, μην ξεράσω κιόλας με αυτά»

12.09.2024 | 11:07
Παναγιώτης Στάθης: Ξέσπασμα on air του δημοσιογράφου, «αισχρό, μην ξεράσω κιόλας με αυτά»

Ο Παναγιώτης Στάθης ξέσπασε κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των πρωτοσέλιδων δίπλα στον Γιάννη Κολοκυθά. Ο δημοσιογράφος δεν συγκρατήθηκε με έναν τίτλο.

Ο Παναγιώτης Στάθης «εξερράγη» όταν διαβάστηκε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας με την ερώτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην Κάμαλα Χάρις, για το αν ζει ο Τζο Μπάιντεν. Σε εκείνο το σημείο ο δημοσιογράφος δεν συγκρατήθηκε, με τα όσα είπε, να μεταδίδονται από το Open. Δίπλα του, ο Γιάννης Κολοκυθάς, που διάβαζε τα θέματα και τους τίτλους που υπήρχαν στα πρωτοσέλιδα.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» κατά την ανάγνωση των εφημερίδων το πρωινό της Πέμπτης (12/9) αναφέρθηκαν στην επίμαχη ατάκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ προς τον Τζο Μπάιντεν.

«Η Τέιλορ Σουίφτ ψήφισε Κάμαλα. Ο Μπάιντεν φόρεσε πάνω από το καπέλο του το καπέλο του Τραμπ. Προσπαθώ να είμαι ευγενής αλλά δεν μπορώ, ρε παιδιά», είπε αρχικά χαριτολογώντας ο Παναγιώτης Στάθης. «Ας το πούμε κομψά εμείς, ας περιορίσει τις εμφανίσεις», παρατήρησε από την πλευρά του ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Το έκανε σε μία εκδήλωση της Πυροσβεστικής και η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι είμαστε ενωμένοι και τα λοιπά. Λάθος του ήταν για μένα, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα αλλά αδικεί την εικόνα του και την ιστορία του», συνέχισε στο σχόλιό του ο Παναγιώτης Στάθης.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ ο Γιάννης Κολοκυθάς διάβασε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Απογευματινή» για το ίδιο θέμα: «Ζει ο… Μπάιντεν, ρώτησε ο Τραμπ την Κάμαλα Χάρις. Και είναι εδώ η φωτογραφία με τη χειραψία».

«Ντροπή, αισχρό! Έλα, εντάξει τώρα, είπαμε. Μην ξεράσω κιόλας με αυτά, δεν μπορώ να τα βλέπω», σχολίασε ο Παναγιώτης Στάθης προχωρώντας στο επόμενο πρωτοσέλιδο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version