Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Μια δολοφονία θα αναστατώσει τις ζωές όλων

Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Μια δολοφονία θα αναστατώσει τις ζωές όλων

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί απόψε στις 20:00. Η Ντέπυ Βλαστού βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της και οι πιθανοί ένοχοι είναι πολλοί.

Μια δολοφονία με πολλούς πιθανούς ενόχους. Ο Σωτήρης ψάχνει να βρει τον δράστη ενώ κάποιος ομολογεί την ενοχή του.

Ένα σημάδι στον λαιμό του Αποστόλη τον βάζει σε μεγάλους μπελάδες ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να αποτρέψει τον Χριστόφορο από το να κάνει κάτι που θα του καταστρέψει τη ζωή. Τι είναι αυτό που συνταράσει τον Άγη και γιατί η Αμαλία βυθίζεται στην απόλυτη απελπισία;

Γιατί θα συγκρουστούν ο Ντίνος με τη Μιράντα; Ποια υποψία θα γεννηθεί στο μυαλό της και ποιος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να καταστρέψει τη Βικτώρια;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

Media Τελευταίες ειδήσεις