Τρίτη, 15 Οκτ.
27oC Αθήνα

Παρασκευή Κερασιώτη: «Προσωπικά προβλήματα δεν με άφησαν να συνεχίσω στο Survivor»

Παρασκευή Κερασιώτη: «Προσωπικά προβλήματα δεν με άφησαν να συνεχίσω στο Survivor»

«Άνθρωποι του μόντελινγκ μού έκοψαν τα φτερά, κανείς από τους κριτές του GNTM δεν με βοήθησε», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη που πρόσφατα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην παίκτρια του GNTM και του Survivor μίλησε για τα δύο ριάλιτι, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει, λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.

«Πήγα στο Survivor γιατί ένιωθα ότι είναι κοντά στη φύση μου, λόγω καταγωγής έχω ζήσει ανάλογες συνθήκες. Δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν στα κάστινγκ και έφτασα εκεί που έφτασα. Απ’ όταν μπήκα στο Survivor, είχα κάποια προσωπικά προβλήματα και αυτά δεν με άφησαν να συνεχίσω κι έτσι αποφάσισα να φύγω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη είπε στη συνέχεια: «Με στεναχωρούν τα σχόλια για τη φυλή μου. Όταν μπήκα στο Survivor βγήκαν πολλοί ρατσιστές και μιλούσαν για την καταγωγή μου. Υπάρχει ακόμα πολύς ρατσισμός. Στο μόντελινγκ κάποιοι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά, πέρασα κρίσεις πανικού».

Για το GNTM, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε: «Αν γίνει κάποιο All Star, θα ήθελα να ξαναπάω. Δεν με βοήθησε κανείς από τους κριτές, ενώ μέσα στο παιχνίδι μού έλεγαν τα καλύτερα και ότι θα έχω πορεία στο μόντελινγκ».

Media Τελευταίες ειδήσεις