Τρίτη, 17 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor: Συγκλόνισε με την απώλεια του μπαμπά της – «Ζούσαμε σε συνθήκες Survivor μου είναι ακόμη δύσκολο»

Παρασκευή Κερασιώτη στο Survivor: Συγκλόνισε με την απώλεια του μπαμπά της – «Ζούσαμε σε συνθήκες Survivor μου είναι ακόμη δύσκολο»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε η Παρασκευή Κερασιώτη η οποία με το «καλημέρα» προκάλεσε συγκίνηση με όσα δήλωσε στην πρεμιέρα του Survivor.

Το γνωστό μοντέλο συμμετέχει στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης με την κίτρινη ομάδα των «Τίγρεων». Η παρασκευή Κερασιώτη μάλιστα αποκάλυψε την σημαντική απώλεια που βιώνει στη ζωή της και πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να το διαχειριστεί.

Στην πρεμιέρα του ριάλιτι σήμερα (16.09.2024) το νεαρό μοντέλο προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά της χρόνια αλλά και τη διαχείριση στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια. Πολύ πιο παλιά, δεν ζούσαμε όπως ζούμε τώρα, ζούσαμε σε συνθήκες survivor θα πω. Όταν έφτασα την πρώτη μέρα στο νησί είπα βρίσκομαι στη φύση μου», εξομολογήθηκε η 23χρονη.

«Είχα μια οικογένεια με αρχές και αξίες. Δυστυχώς έχω χάσει τον μπαμπά μου, είναι για εμένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμα δεν έχω βρει τα πατήματά μου», πρόσθεσε.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σήμερα υπάρχει αυτή η κακή συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι από τη φυλή μου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν δεν γνωρίσεις πρώτα τον άλλον, να γνωρίσεις βιώματά του, πώς είναι στη ζωή του, τι ακριβώς έχει κάνει, δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρίνεις» πρόσθεσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη έφυγε από τη ζωή το 2021, ενώ το Νοέμβριο του 2020 είχε εμφανιστεί στο GNTM 3 στο οποίο συμμετείχε το μοντέλο, στα πλαίσια μίας φωτογράφισης με τους γονείς τους. 

Δείτε το στιγμιότυπο με την 23χρονη και τον μπαμπά της στο 50′ λεπτό.

@paraskevi.kerasioti

Σήμερα έχεις γενέθλια μου λείπει αυτό το ήρεμο πρόσωπο σου η συμβουλές σου .Δεν κλαίω πλέον όλος αυτός ο πόνος έχει γίνει δύναμη θέλω να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για μένα .Δεν θα πω πολλά ένα ευχαριστώ για τον άνθρωπο που με έχεις κάνει για τις αξίες που μας έχεις δώσει .Χρόνια σου πολλά μπαμπά μου .

♬ πρωτότυπος ήχος – Paraskevi Kerasioti

Ο πατέρας της Παρασκευής είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, είχε πει ότι δεν ακολουθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της φυλής του και πως οι κόρες του είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που αγαπούν, ενώ τόνισε ότι και θα στέκεται δίπλα τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις