Site icon NewsIT

Παύλος Κοντογιαννίδης: Έχουν περάσει τόσα χρόνια και μου λένε «κάθε Σάββατο κάνουμε πάρτι με τον Τζακ»

08.07.2024 | 08:00
Παύλος Κοντογιαννίδης: Έχουν περάσει τόσα χρόνια και μου λένε «κάθε Σάββατο κάνουμε πάρτι με τον Τζακ»

«Εγώ είμαι ο Κοντογιαννίδης. Παίζω έτσι. Είναι αυτό που λέμε το copyright. Ο άλλος παίζει αλλιώς. Εγώ δεν είμαι μίμος. Εγώ εκφράζομαι, είμαι original», είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» που πλέον γίνεται ταινία, με διαφορετικό καστ.

Γίνεται ταινία η συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» με άλλο καστ ηθοποιών. Πώς το βλέπεις όλο αυτό;

Πώς να το δω; Εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που τότε ήταν μικρός, νομίζω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν αφήσει εποχή στους ρόλους που έπαιξαν στη σειρά. Γιατί, δηλαδή, αυτή που θα παίξει το ρόλο που έπαιζε η Ελένη Καστάνη θα είναι καλύτερη; Έχει αφήσει εποχή η Καστάνη σε αυτόν. Ή το ρόλο που έπαιζε η Χρύσα Ρώπα, θα τον παίξει κάποια άλλη καλύτερη;

Αυτοί που έπαιξαν σε αυτό το έργο ήταν brandname. Εμένα με ρώτησαν στην τηλεόραση ποιον ηθοποιό θα πρότεινα στο ρόλο το δικό μου και απάντησα “κανέναν, γιατί κανένας δεν μπορεί να παίξει το ρόλο όπως το έκανα εγώ”. Πήρε κάποιον άλλον. Να δούμε, να το χαρούμε. Δεν με αφορά καθόλου. Εγώ είμαι ο Κοντογιαννίδης. Παίζω έτσι. Είναι αυτό που λέμε το copyright. Ο άλλος παίζει αλλιώς. Εγώ δεν είμαι μίμος.

Εγώ εκφράζομαι, είμαι original. Από τα διακόσια επεισόδια στους Απαράδεκτους έπαιξα σε ένα, τον Τζακ τον… φεύγα. Βρες εσύ έναν άλλον να παίξει τον ίδιο ρόλο. Πώς θα τον παίξει; Έχουν περάσει τόσα χρόνια και μου λένε μέχρι φοιτητές στο Λονδίνο “κάθε Σάββατο κάνουμε πάρτι με τον Τζακ”».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version