Site icon NewsIT

Παύλος Κοντογιαννίδης για φωτιά στην Αττική: Το σπίτι μου σώθηκε από θαύμα – Με πνίγει η οργή

13.08.2024 | 13:06
Παύλος Κοντογιαννίδης για φωτιά στην Αττική: Το σπίτι μου σώθηκε από θαύμα – Με πνίγει η οργή

“Ο καταπράσινος παράδεισος έγινε αποκαΐδια… Γιατί επέτρεψαν να συμβεί αυτό; Τόσος πόνος, τόση θλίψη, οργή ατελείωτη, όλα τα συναισθήματα με πνίγουν” δήλωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Βαρνάβα. 

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά στην εφημερίδα πριν από ένα μήνα για τα διαβήματα που έχουν γίνει στην πολιτεία και είχε ξεσπάσει για τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζε ο Βαρνάβας σε περίπτωση πυρκαγιάς καθώς δεν υπάρχουν δρόμοι και εύκολη πρόσβαση για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Αυτή τη φορά σε απόγνωση περιγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Το δικό του σπίτι δεν παραδόθηκε στις φλόγες, αλλά γύρω του υπάρχει ένα μαύρο τοπίο. “Δυστυχώς όλα έγιναν κάρβουνο. Το σπίτι μου σώθηκε σαν από θαύμα γιατί είχα φροντίσει να το έχω “κουρεμένο” από χόρτα. Το βλέπω τώρα από μία φωτογραφία που μου έστειλε ο γείτονας, όρθιο μέσα σε ένα μαύρο τοπίο και δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Να χαρώ που σώθηκε το σπίτι μου ή να κλαίω που χάθηκε ο παράδεισός μου; Ένα σπίτι όρθιο μέσα σε 100 στρέμματα κάρβουνο. Πες μου τώρα, να χαρώ, να λυπηθώ, να βρίσω, τι να πω;

Τα προβλέψαμε, τα λέγαμε όλοι που μένουμε εδώ. Προφητεία ήταν το πρωτοσέλιδο με τη συνέντευξή μου, όπου έκανα καταγγελία στην On Time. Κακή προφητεία, ο κόσμος ο καημένος καίγεται, ακόμα καίγονται. Ευτυχώς το σπίτι μου και του φίλου μου απέναντι σώθηκαν. Άλλα σπίτια όμως κάηκαν, Δεν έκανε τίποτα το κράτος να μας προστατέψει από αυτήν την καταστροφή. Δεν έχει δρόμο να περάσουν τα πυροσβεστικά. Το φωνάζουμε εδώ και καιρό” περιγράφει με στενοχώρια ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης προσθέτει: “Βιβλική καταστροφή! Το να λυπάσαι δεν φτάνει σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Και δεν είναι να σώσεις τον προσωπικό σου παράδεισο. Γιατί και στον Παράδεισο μόνος σου δεν μπορείς να περάσεις καλά. Είναι το λεγόμενο: Γ…ο γιατί δεν μας προστάτεψαν; Η οργή μου όχι μόνο ξεχειλίζει. Χείμαρρος έχει γίνει… Ο καταπράσινος παράδεισος έγινε αποκαΐδια… Γιατί επέτρεψαν να συμβεί αυτό; Τόσος πόνος, τόση θλίψη, οργή ατελείωτη, όλα τα συναισθήματα με πνίγουν” ανέφερε με πόνο ψυχής ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version