Media

Παύλος Σταματόπουλος: Δεν υπάρχει beef με τον Γιώργο Λιάγκα

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε το παρών ο Παύλος Σταματόπουλος που έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες

Όπως κάθε εκπομπή κόβει αποσπάσματα από άλλες εκπομπές και τις πιο δυνατές κι έντονες στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι το Πρωινό μας δίνει.” δήλωσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε το παρών ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο δημοσιογράφος μίλησε τις τηλεοπτικές κάμερες για τις συζητήσεις που εκκρεμούν με το Mega για τη νέα σεζόν και τον δημόσιο διάλογο που υπάρχει ανάμεσα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιώργου Λιάγκα.

“Δεν ξέρω κάτι επίσημα, δεν έχει συζητηθεί κάτι. Εγώ με το κανάλι προσωπικά δεν έχω μιλήσει και με την εταιρία παραγωγής. Δεν ξέρω. Ας συζητήσουμε και βλέπουμε. Σε αυτόν τον χώρο έχουμε δει πολλά κι αν δεν συζητήσεις και δεν τα πεις ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θα ήθελα να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι κι ας γίνω γραφικός. Ποιος άνθρωπος κάνει αυτή τη δουλειά και δεν θέλει να κάνει κάτι δικό του;” είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

“Δεν υπάρχει beef με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως κάθε εκπομπή κόβει αποσπάσματα από άλλες εκπομπές και τις πιο δυνατές κι έντονες στιγμές. Η αλήθεια είναι ότι το Πρωινό μας δίνει. Υπάρχει δημόσιος διάλογος ανθρώπων που είναι σε πάνελ και λένε την άποψή τους…

Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Γιώργο Λιάγκα. Αν τον δω, μπορεί να του πω γεια, θα είναι δύσκολη η θέση μου. Το θέμα είναι αν θα μου απαντήσει.” πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα