Site icon NewsIT

Πένυ Αγοραστού: Έχουμε τα πάντα και γκρινιάζουμε για το παραμικρό, έχουμε γίνει μισάνθρωποι

31.08.2024 | 22:44
Πένυ Αγοραστού: Έχουμε τα πάντα και γκρινιάζουμε για το παραμικρό, έχουμε γίνει μισάνθρωποι

«Η ζωή είναι ωραία ακόμα και με τις δυσκολίες της» υπογραμμίζει η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού.

Για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το καλλιτεχνικό της μέλλον αλλά και τις δυσκολίες της ζωής μίλησε η Πένυ Αγοραστού στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

“Η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν με τον “Αστέρα Ραχούλας” στον Alpha αλλά ο πολύς κόσμος με έμαθε καλύτερα από τον ρόλο της Λατάνιας από το “Έλα στη θέση μου”. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι στη νέα κωμική σειρά “Αρχελάου 5″ της ΕΡΤ” δήλωσε αρχικά η εντυπωσιακή ηθοποιός.

“Έχω ζηλέψει τον ρόλο της Νένας Μεντή στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, του Πέτρου Ζούλια. Ξέρω ότι ηλικιακά δεν μπορώ ακόμα να παίξω έναν τέτοιο ρόλο αλλά θα ήθελα πολύ, όταν φτάσω σε αυτό το επίπεδο, να υποδυθώ έναν χαρακτήρα σαν κι αυτόν και να πάρω πάνω μου μια τόσο δυνατή παράσταση”.

Παράλληλα, δε, η Πένυ Αγοραστού εξήγησε πως “η ζωή είναι ωραία ακόμα και με τις δυσκολίες της. Ο κόσμος πρέπει να γίνει πιο φωτεινός και με περισσότερη ενσυναίσθηση, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Έχω δει ανθρώπους στην Ινδία, για παράδειγμα, όπου μπορεί να μην έχουν τίποτα, να είναι χαμογελαστοί και χαρούμενοι ενώ εμείς που έχουμε τα πάντα να γκρινιάζουμε για το παραμικρό και να έχουμε γίνει μισάνθρωποι”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version