Site icon NewsIT

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω χάσει χιλιάδες followers λόγω των απόψεών μου

16.10.2024 | 14:21
Περικλής Κονδυλάτος: Έχω χάσει χιλιάδες followers λόγω των απόψεών μου

«Ποτέ δεν έχω πει ότι οι απόψεις μου είναι μόνες σωστές», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για το Instagram, τους followers που έχει χάσει, τα φίλτρα και τις απειλές που έχει δεχτεί, μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Έχω χάσει χιλιάδες followers λόγω των απόψεών μου, αλλά παρουσιάζομαι στον κόσμο ως αυτός που είμαι. Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να με ακολουθήσει. Ποτέ δεν έχω πει ότι οι απόψεις μου είναι μόνες σωστές. Σε όποιον αρέσουμε, δεν προσπαθώ να κολακέψω το κοινό. Οι λογαριασμοί με πολλούς ακόλουθους είτε κολακεύουν το κοινό, είτε έχουν πληρωμένους followers.

Ειδικοί του Instagram μού έχουν πει ότι δεν υπάρχουν ένα εκατομμύριο ενεργοί χρήστες στην Ελλάδα. Ο νοών νοείτω! Με τα φίλτρα παραποιούν τόσο τις φωτογραφίες που είναι γελοίο. Εγώ έχω κοιλιά και την κρύβω. Αν μου πει κάποιος ότι έχω κοιλιά, δεν θα με πειράξει. Δεν γίνεται κανένα body shaming. Μου φαίνεται πως για όλα τα κινήματα, ότι γίνεται τα προκαλούν μόνοι τους», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε: «Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την προσωπική μου ζωή, την εμφάνισή μου, ότι φοράω περούκα. Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν. Είχα σκεφτεί να ζητήσω άδεια οπλοφορίας. Τα μηνύματα που λάμβανα ήταν απειλητικά και τρομακτικά. Είχα μια εμμονική θαυμάστρια που έλεγε ότι ήθελε να κάνει το παιδί μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version