Media

Περικλής Κονδυλάτος: Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμα του Σεφερλή να υπάρχει

Κατά του Μάρκου Σεφερλή στράφηκε ο Περικλής Κονδυλάτος στις νέες του δηλώσεις.

Με αφορμή την πολυσυζητημένη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, “Super Mammy”, ο Περικλής Κονδυλάτος απασφάλισε κατά του γνωστού κωμικού σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

“Πρέπει να σεβόμαστε την γυναίκα, τους γκέι, τους στρέιτ, τους αλλοδαπούς, οποιονδήποτε. Εάν γίνεται κάποιου είδους σχόλιο για το πόσο αξίζει ένας άνθρωπος με βάση τις σεξουαλικές του προτιμήσεις μέσα από αυτό, εμένα προσωπικά με ενοχλεί.

Γιατί προσβάλλεται μια μερίδα ανθρώπων. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος αξίζει να υπάρχει και κάποιος άλλος δεν αξίζει να υπάρχει ή δεν έχει χώρο στην κοινωνία μας” υπογράμμισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

“Ποιος θα το κρίνει αυτό; Θα το κρίνει ο κ. Σεφερλής; Για μένα μπορεί να μην αξίζει το πρόγραμμα του να υπάρχει. Θα το σταματήσω;” συμπλήρωσε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων.

“Δεν λέω ότι δεν αξίζει και δεν θέλω να παραφραστεί αυτό που λέω.

Αλλά δεν γίνεται στο όνομα της τέχνης να προσβάλλουμε κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν γίνεται και δεν υπάρχει τέτοιου είδους άδεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Δεν θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι κάτι που κλωτσάει στην ομάδα»
«Είμαστε σταθεροί σε αυτό που έχει επιλέξει το κανάλι και εμείς ως ομάδα υπηρετούμε την ψυχαγωγία με τα οφέλη και τα κόστη που έχει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου