Site icon NewsIT

Πέτρος Ξεκούκης: Είμαι κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

17.10.2024 | 21:45
Πέτρος Ξεκούκης: Είμαι κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

“Γι’ αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα” υπογραμμίζει ο Πέτρος Ξεκούκης.

Τόσο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την αποπομπή από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο Πέτρος Ξεκούκης στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno το πρωινό της Πέμπτης.

«Εγώ αυτό που βλέπω από τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η προσωπική του ζωή και ο κύριος Τάιλερ, να ‘ναι καλά. Τον στεναχώρησαν! Ακόμα δεν παντρεύτηκε, έχει την έγνοια του γάμου και έχει και τη στεναχώρια του να φύγει από το κόμμα τώρα».

«Μα είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν; Γελάω γιατί, αντί να ασχοληθούμε, με τα προβλήματα της χώρας αυτής, ασχολούμαστε πως θα προβληθούμε στα media και μέσα από το Instagram και από το Facebook; Δεν έλειπε τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους, είχαν το σύμφωνο συμβίωσης. Τι ήταν αυτό που τους έλειπε; Η υιοθεσία; Είμαι πολύ κατά της υιοθεσίας. Δεν είναι δυνατόν, το παιδί πρέπει να πει μαμά και μπαμπά» τόνισε αρχικά ο γνωστός πρωταγωνιστής.

 

«Είμαι κατά της σεξουαλική διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, γι’ αυτό και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Όσον αφορά την παιδική εγκληματικότητα, θα έπρεπε παραδειγματιστικά και με μεγάλο παράδειγμα να τιμωρηθούν γονείς» δήλωσε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version