Κυριακή, 6 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ποια εκπομπή αναβάλλει ο ALPHA

Ποια εκπομπή αναβάλλει ο ALPHA

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να… αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμά τους και αρκετές φορές να αλλάζουν τις αποφάσεις τους.

Ενώ όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους και είχε δοθεί το πράσινο φως, τελικά ο ALPHA δείχνει «πορτοκαλί» για την εκπομπή. Όπως είχα γράψει παλαιότερα, στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν ξανά την πρωινή ζώνη τους, αλλά όχι με… πρωινάδικο, όπως τις ψυχαγωγικές εκπομπές που γνωρίζουμε. Στα σχέδιά τους είναι να βγάλουν μία εκπομπή τηλεπωλήσεων με παρουσιαστές τον Δημήτρη Μάρκο και τη Μαρία Λουίζα Βούρου.

Η εκπομπή είχε εγκριθεί για να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, ώστε να προλάβει και την εορταστική περίοδο, αλλά τελικά στην Κάντζα αποφάσισαν να την βγάλουν τον καινούργιο χρόνο. Ο κύριος λόγος της αναβολής είναι η καλύτερη προετοιμασία της, ενώ μάλιστα προγραμματίζεται ώστε η εκπομπή να κάνει τελικά πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. Αξίζει βέβαια να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι διάρκειας μίας περίπου ώρας και δεν θα έχει καμία σχέση με τις «πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές», όπως αυτές που γνωρίζουμε, αφού απόφαση του ALPHA είναι να μην βγάλουν στον αέρα τέτοιου είδους εκπομπή. Τουλάχιστον φέτος, γιατί κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να αποφασίσουν για… next year!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε