Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιο κανάλι ψήφισαν οι τηλεθεατές

Ποιο κανάλι ψήφισαν οι τηλεθεατές

Την προτίμησή τους στις ενημερωτικές εκπομπές έχουν αποδείξει τον τελευταίο καιρό οι τηλεθεατές που προηγούνται στην κούρσα της τηλεθέασης έναντι των άλλων προγραμμάτων.

Λογικό λοιπόν που χθες οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν στηρίξει το πρόγραμμά τους στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Τι έβγαλαν όμως οι κάλπες της τηλεθέασης; Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen νικητής στην κάλπη της τηλεθέασης αναδείχτηκε το STAR που τις ώρες μετάδοσης των αποτελεσμάτων κέρδισε στη συχνότητά του τους περισσότερους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης των τηλεοπτικών σταθμών βάσει της τηλεθέασης που σημείωσαν από τις 6 το απόγευμα έως τις 2 τα ξημερώματα, είναι η εξής:

Τηλεοπτικός σταθμός Μέσος όρος Γενικό σύνολο Μέσος όρος Δυναμικό κοινό
STAR 19,1 20,7
MEGA 15,6 15,2
ΕΡΤ1 12,8 12,4
ALPHA 12,4 12,6
ΣΚΑΪ 9,6 9
ΑΝΤ1 9 7,9

Αξιοσημείωτο είναι ότι την ώρα μετάδοσης των exit poll (από τις 19:00 έως τις 19:30) πρώτος στην προτίμηση των τηλεθεατών αναδείχτηκε το MEGA σημειώνοντας 18,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο με το STAR να ακολουθεί σημειώνοντας 14,2%. Επίσης αξιοσημείωτες είναι οι τηλεθεάσεις της ΕΡΤ1 που βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε