Site icon NewsIT

Ποιοι ηθοποιοί πάνε για «Τρίχες»!

19.01.2015 | 17:18
Ποιοι ηθοποιοί πάνε για «Τρίχες»!

Λίγο πριν το… ψαλίδισμα βρέθηκαν οι «Τρίχες», αλλά τελικά όλα καλά για τους συντελεστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αφού λοιπόν ξεπεράστηκαν τα προβλήματα οι κάμερες έχουν πιάσει δουλειά με σκοπό τα καινούργια επεισόδια να ξεκινήσουν να προβάλλονται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε αυτά λοιπόν μαζί με τους βασικούς πρωταγωνιστές της θα βρεθούν κι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί για να υποδυθούν τους ήρωες που έχουν γράψει ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου. Έτσι ανάμεσά τους θα δούμε τον Δημήτρη Πιατά στο ρόλο του «Αστυνόμου Καραντινού» και τον Παναγιώτη Καποδίστρια στο ρόλο του «Αστυνόμου Γεωργίου», αφού οι δύο ληστές που είχαν υποδυθεί ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνεχίζουν τη δράση τους.

Επίσης, η Καίτη Φίνου ως «Καιτούλα», η Μάγδα Πένσου ως «Βανέσα» και η Ρέα Τουτουνζή στο ρόλο μίας δημοσιογράφου είναι από τους guests των καινούργιων επεισοδίων.

Πάντως τα σενάρια των επόμενων εγκεκριμένων επεισοδίων απαιτούν αρκετούς ακόμα ηθοποιούς εκτός από αυτούς της βασικής διανομής και έτσι θα δούμε κι άλλους γνωστούς ηθοποιούς να περνούν από τις «Τρίχες», αφού σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι η σειρά να καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές, μπας και πάρει «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version