Site icon NewsIT

Ποιους θα κάνει ο Θέμος να τα πουν… όλα!

21.10.2013 | 16:13
Ποιους θα κάνει ο Θέμος να τα πουν… όλα!

Πιστός στη «late night» ζώνη του παραμένει ο ΑΝΤ1, αφού άλλωστε αποδεικνύεται ότι οι τηλεθεατές ξενυχτούν και περνούν καλά.

Φέτος λοιπόν στο Μαρούσι αποφάσισαν, ζήτησαν και πήραν θετική απάντηση από τον Θέμο Αναστασιάδη ώστε το «Όλα» να προβάλλεται τρία βράδια. Έτσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού σκοπεύουν να τα λένε «Όλα τρέλα»!

Αυτή την ώρα μάλιστα μαγνητοσκοπείται το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα και καλεσμένοι για να κόψουν την κορδέλα των «εγκαινίων» του φετινού κύκλου θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και, όπως σας είχα γράψει, η Γωγώ Μαστροκώστα. Στο σημερινό γύρισμα επίσης θα είναι και η χορεύτρια παρτενέρ του Σάκη Αρσενίου, η Νικολέτα Μαυρίδη, αλλά και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σκάι τώρα» Άννα Μπουσδούκου.

Βέβαια επειδή μπορεί να μην… χωρέσουν όλοι σε μία εκπομπή, ίσως η συνέντευξη με την Μπουσδούκου μεταδοθεί στην εκπομπή της Τετάρτης, καθώς στην αυριανή εκπομπή καλεσμένοι θα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου για να μιλήσουν για το «Μπρούσκο», αλλά και η Φαίη Σκορδά για να μιλήσει… για όλα, αφού είναι σίγουρο ότι ιδιαίτερα ο Θέμος με τον Βαγγέλη δεν θα αφήσουν να… αιωρούνται διάφορα ερωτήματα για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού.

Από σήμερα τα μεσάνυχτα λοιπόν η συχνότητα του ΑΝΤ1 έχει «Όλα τρέλα» και είναι σίγουρο ότι για ακόμα μία χρονιά θα ξενυχτάμε… με τρέλα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version