Media

Πώς μας αποχαιρέτησε η Σία Κοσιώνη πριν τις καλοκαιρινές διακοπές;

Τι είπε η Σία Κοσιώνη λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές και τι ανάρτηση έκανε στη συνέχεια;

Η Σία Κοσιώνη ξεκινά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής, στον αποχαιρετισμό της στους τηλεθεατές είπε χαρακτηριστικά: «Από εμένα προσωπικά, καλό καλοκαίρι! Να είστε όλοι καλά».

Λίγο μετά, ωστόσο, η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με μια φωτογραφία της από τα γραφεία του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη έγραψε: «Λοιπόν, φεύγω εγώ τώρα! Ήσυχα, ε; Καλό, δροσερό και χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους! Και να προσέχετε!» Η δημοσιογράφος θα είναι πίσω στο πόστο της στα τέλη του καλοκαιριού.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα