Site icon NewsIT

Πόσοι είδαν την πρεμιέρα του «Dancing»

21.10.2013 | 09:02
Πόσοι είδαν την πρεμιέρα του «Dancing»

Ο τέταρτος κύκλος του «Dancing with the stars» ξεκίνησε χθες και ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές συντονίστηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου που κατέκτησε την κορυφή της κατάταξης αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του στην κούρσα της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα από τις 21:15 έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα που ολοκληρώθηκε η μετάδοση ο ΑΝΤ1 έκανε 38,5 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε έως 45,1 σε τέταρτο μετάδοσης. Το υψηλότερο αυτό ποσοστό, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen ήταν λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους του πρώτου live, δηλαδή από τις 00:30 έως τις 00:45, όπου στο παρκέ διαγωνιζόταν η Χρύσπα.

Από το πρώτο live δεν έλειψαν τα λάθη και τα τεχνικά προβλήματα, όπως ένα black out που… μαύρισε την εικόνα του ΑΝΤ1, αλλά με γρήγορα αντανακλαστικά τόσο η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού όσο και οι υπεύθυνοι του σταθμού πήγαν σε διαφημιστικό διάλλειμα και επέστρεψαν αφού… εγένετο φως!

Από τα συν του DWTS η Δούκισσα Νομικού που με ψυχραιμία, παρά το δικαιολογημένο άγχος,. ανταπεξήλθε στην παρουσίαση αποδεικνύοντας ότι μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση παρόμοιων εκπομπών. Αξιοπρεπής και χωρίς υπερβολές και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που παρουσίαζε όσα γίνονταν στο backstage χωρίς περιττά… χάχανα και φωνές.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, κάποιοι, όπως οι Κλέλια Πανταζή, Μιχάλης Μουρούτσος, Ευαγγελία Αραβανή αρκετά καλοί, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως οι Λάκης Γαβαλάς και Ησαΐας Ματιάμπα… έσερναν τα πόδια τους. Αλλά ακόμα είναι νωρίς και –ίσως- δικαιολογημένοι λόγω άγχους από την πρεμιέρα.

Συνήθεια; Έλλειψη άλλων ενδιαφέροντων και ανταγωνιστικών προγραμμάτων; Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, το DWTS ξεκίνησε δυναμικά και όπως φαίνεται για 13 ακόμα Κυριακές που θα είναι στον αέρα θα κυριαρχεί στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version