Site icon NewsIT

Πότε επιστρέφει… η Σαρδέλα;

10.11.2014 | 11:30
Πότε επιστρέφει… η Σαρδέλα;

Για ακόμα μία χρονιά… αναγγέλλει τον ερχομό της παρέας της.

Η Σαρδέλα, το τετράποδο μέλος της θεσσαλονικιώτικης τρελο-παρέας… ανέλαβε και πάλι το promo του νέου κύκλου επεισοδίων της εκπομπής τους.

Εδώ και δύο μέρες λοιπόν ο ΑΝΤ1 προβάλλει το τρέιλερ με τη Σαρδέλα να «λέει» πως της έχει λείψει η παρέα της και να αναρωτιέται πότε θα επιστρέψει στο στούντιο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, στις 11:15 το βράδυ, με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο να πιάνουν τις καρέκλες, ενώ δίπλα τους θα… ξαπλώνει χαλαρά η Σαρδέλα. Η εκπομπή θα βγει για 8η συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές έως τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2015.
 

 
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, μετά την απόφαση της πρεμιέρας την επόμενη βδομάδα, όλοι τους δουλεύουν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι στην εντέλεια για την επιστροφή τους στο τηλεοπτικό τοπίο, θέλοντας πάλι κάθε Δευτέρα να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά και τα «θύματα» της σάτιράς τους… χάλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version